Nastal čas přerozdělování vlivu i významu. Je Západ v ohrožení ?

Je jasné,že žádná jednota Západu již  neexistuje. USA již nejsou zásadním hegemonem světa a i tam musí najít svoji cestu do budoucnosti. Snižuje se počet těch,co to vidí jinak.

Nechci podlehnout řeči signálů a jiných okultních praktik. To zkouší pořád současná vláda v Česku a moc se jí to nedaří. Je to trochu více k smíchu a k pláči.

Muslimský svět svět to vidí jinak. Dokázali dostat Rusko na svoji stranu bojiště.Ministr Lavrov nedávno demonstroval spolupráci 22 zemí Muslimského světa a  všichni společně nastínili budounost vzájemných vztahů.Tlak na naše prozření je již obrovský z mnoha stran.

Byla to sice také ta hra signálů,ale v tomto světě jsou tyto signály postaveny nad úrovni zájmů jednotlivých zemí.A je jedno,zda jsou to republiky, královsktví, emiráty nebo unie propojených zemí.

Rusko na svém území podporuje Muslimské pohledy na svět,protože nejsou v rozporu s Pravoslavným učením a pragmatickým přístupem dneška. Otevřelo se i Starorusům, kteří současné Pravoslaví neuznávají. Oni vědí proč a stěhují se po 300 letech z emigrace domů. Oblast Primorska od jihu na sever je připravena. Půda pro obyčejné lidi je připravena.

Stejně tak existují stovky odnoží Muslimského pojetí společnosti. Islám není náboženství,stejně jako Budhismus a další duchovní směry. Je to styl života.

Tady jen propagujeme lži a zapomínáme na vývoj posledních desetiletí.My jsme ti středověcí barbaři, o kterých pořád  mluvíme ! Musíme se probrat do reality.

Konflikt na Ukrajině není vojenský, ale ideologický. Možno říkat i politický, jen to není to správné slovo.

A tento ideologický vliv se zákonitě projeví v celé Evropě. Nyní nastává doba likvidace vratké jednoty Západu, a každý si bude muset zvolit svoji cestu. Jako první to asi udělali a dále dělají Maďaři.

Na Ukrajině nastanou určitě změny, které umožní další spolupráci s Evropou i Ruskem.Vojenské vítězství Ruska je nereálné a neplánované. Žádná okupace a drancování bohatství Ukrajiny nebude. Takovou chybu v Rusku nikdo dnes neudělá.

   Zdejší rusobní politikové nepochopili tuto ideologii a budou muset postupně opouštět svá teplá místečka. Válečníky nikdo nepotřebuje a bojovat s Ruskem nikdo nechce.

Jen ta jednání nebudou vůbec jednoduchá, protože my nemáme v Evropě silné argumenty. A tak to bude střet mnoha pohledů a cen za ústupky. Přiznat porážku na naší straně nebude vůbec jednoduché, i když v Rusku jinou cestu nepřijmou. Oni mají své argumenty připraveny.

Již existuje mezinárodní soud,který převzal první část dokumentace ze strany Ruských zájmů. Nyní je na řadě argumentace Ukrajiny. Co provede EU a NATO nevíme.

Vláda na Ukrajině již prakticky neexistuje.

Jaké mírové snahy na ukončení válečného stavu můžeme předložit od nás ? I evidence předaných zbraní je přísně tajná.

Zaviněné chyby soud jistě objeví a nebude to vůbec jednoduché. Určitě to bude složitější záležitost než ukončení válek v minulém století. Jen válečné reparace nebudou žádné. Nejsou zdroje.

Již je těch nesmyslných sankcí dost. A Ukrajina nemá vůbec žádné prostředky na svoji obnovu.Žádný hodný strýček dnes již neexistuje.

Jak těm Malorusům,kteří si říkají,že jsou Ukrajinci pomůžeme,když nemáme také nic. Všechno jsme prodali a peníze si někdo rozdal. Němci i Francouzi také nemají na rozdávání. a v USA  mají své starosti s FEDem a USD. A to je tam relativně ještě klid.

Bude určitě líp.když se nebude válčit a nebude hrůza z jaderných zbraní.

Lidská společnost potřebuje  relativně málo k svému přežití a vývoji.

Musíme si věřit !

.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | úterý 6.9.2022 15:20 | karma článku: 9,40 | přečteno: 177x