Lži a služby těm "nahoře". Komu to prospěje ?

Kdo věří čestnosti a spravedlnosti dnes ? Asi nás moc nebude.Čekají nás volby,které neovlivní skoro nic. Loutkovodiči to mají připraveno.Nezdá se vám výsledek prvního kola voleb podivný ? Odkud vane vítr ?:

Asi víte,že volební výsledky zpracovává vybraná firma a její algoritmy jsou tajné. Možná i víte, kdo to je a odkud ten vítr vane. Prý je to společnost HP.

Náhody jistě neexistují, a tak existují scénáře pro vítězství každého z kandidátů. Babiš i Pavel mají oporu v USA. Taky náhoda, která neexistuje. Asi má lépe našlápnuto Babiš. Jen je více nebezpečný. Má základnu i v EU. Karta prezidenta Macrona není vytažena také náhodou. Všichni tři jedou na stejné lodi. A asi je to dobře. Jiné, "naše" , cesty neexistují.

Osobně mám z vývoje radost.Lepší to být nemohlo.

Krev zatím neteče a posílání nábojů je jen  Vintage vzpomínka na praxi Mafie.Trošičku se projeví strach a lítost. Nic více. Jsme kulturní národ a nemáme doma moc zbraní a nábojů.Ani velké petardy již nemáme.

Tak i sázení bude plichtou.Pár lidí se bude rozčilovat, že jim ten dav nerozumí a jedeme dál.

Čeká nás krásný rok. Zima se brzy přehoupne hned do jara a léta. Válčení skončí rychleji, než si myslíme. Ufoni ještě čekají na vhodný okamžik a máme již jen jednoho papeže.

Prostě krása.

Líp je již nyní a bude to ještě lepší.Přežijeme i zavedení Eura.

Tak o co Go !

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 21.1.2023 16:29 | karma článku: 15,60 | přečteno: 530x