Když se říká zoufalá pravda o nějakém viru.

Viry i bakterie decimovaly lidstvo od nepaměti.Bakterie jsme relativně zvládli pomocí antibiotik,které se nám vymstily jinak.Proč je vlastně nebezpečný vir, moc netušíme. Zatím, Neznáme příčiny a pokoušíme se léčit následky. 

Dnešní hysterická Pandemie byla očekávána minimálně 50 let. Statisíce vědců studovalo příčiny a nezdařilo se. Vše si příroda řeší sama.

Jak může vůbec škodit neživá část hmoty ? Nebo je cosi bez buňky jiný druh života ? Asi je vše úplně jinak než je to v živé tkáni. A to je vše,co jsme vyzkoumali.Problémy současných virů moc pořád nechápeme. A ta se dělají drahé pokusy řešit následky bez ovlivnění příčin.

Včera jsem absolvoval komické cvičení při předvolební organizační schůzce. V sále bylo rozsazeno asi 500 lidí u stolů po 6 lidech vedle sebe a ty stoly byly uspořádané  více než 2 metry od sebe.Účastníci diskutovali, zda členové komisí budou mít roušky, plexisklové štíty a nebo nějaké skafandry.Ha,ha,ha ...

A co dezinfekce při podepisování hlasovacích lístků a jejich kontrole ? Jak budou probíhat ty  volby v autech ?.

Mnozí by dokonce přivítali,kdyby se volby vůbec nekonaly a senát se snížil o třetinu členů. Kraje se mohou určitě  zrušit, jako zbytečné. Asi by se vůbec nic nestalo. Jen by se snížila rizika a náklady.

Roušky dnes již prodává každá vietnamská prodejna..  Jejich kvalita je stejná,jako v lékárnách. Ceny klesly již na rozumnou úroveň.

Vakciny se již vyrábějí a stoupá počet lidí,kteří se odmítnou očkovat. Stačí jeden neověřený údaj o úmrtí těch očkovaných a nastane lavina odmítání.

Vláda pořád jen tápe bez koncepce.

Po půl roce by měla již fungovat nadnárodní komise pro otázky Covidu-19 v rámci EU se závaznými postupy a financemi pro racionální řízení boje proti nemoci. Zatím by asi jen  nechali vyrobit mávátka a organizovali pochvalné akce za obrovské peníze. Hurááááá !

Tak holt tito lidé musí z politiky ven.

Budeme se věčně objímat lokty a zvítězíme !!!..

Světová politika se vrhla na organizaci strachu. A to je opravdu špatně. Potřebujeme již světlo na konci tunelu.

Nechápeme přírodu a můžeme jen přihlížet.

ale stejně bude líp !

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 11.9.2020 13:39 | karma článku: 16,81 | přečteno: 513x