Kdy začnou konečně "opiové" války.

Čína se po dlouhé době vymanila z područí okupantů a dějí se divy. I tady jsme v jakési okupaci, a ještě nepřišla ta nová " hybridní" válka,kdy nám budou mazat med kolem huby. Přijde to s příchodem do měnové unie v dobrém kurzu

I takové věci se v historii stávaly. Dnes se na nás valí drogy všeho druhu. Není to sice již opium, jako kdysi v Číně,ale drogy jsou všude. Drogou je i navyšování minimální mzdy a sociální systém.Drogou jsou elektronické hry,filmy,televize, virtuální realita a sociální sítě.

Vy to vidíte jinak ?

Tady přikládám pro ilustraci " pseudovědecké" pojednání o Číně a její historii.

https://www.youtube.com/watch?v=SKuTIBTGV8k&t=46s

Původ těchto prací je v Rusku a tak je tu ta hybridní válka jako vyšitá. Vše vypadá logicky a ti naši pomazaní vidí to nebezpečí jejich zákeřné pravdy.

Je to nutno zakázat.  Proto vřele doporučuji zhlédnutí celého historického cyklu o naší společné historii. Co si z toho vezmete je Vaše věc. Zatím to prosakuje jen do bulvárních mediií.

Nevím, co je pravda a co je dokonalá mystifikace. Zatím jsem z " odborné" veřejnosti slyšel jen pohrdání a nevyvětlený odpor.

Budoucnost cosi ukáže. Archivy Vatikánu se otevírají a archivy Islámské a Pravoslavné kultury také.Naše Archivy se zabezpečují proti průniku nebezpečné ideologie.Děláme to stejně jako bolševici před svým pádem.

Politické strany i na našem malém písečku se nemilosrdně pomlouvají a likvidují. Něco je pořád přednější a někteří jsou pořád rovnější než ostatní.Ještě bychom prý i bojovali. Kdo a kde je dnes hlavní nepřítel ?

Karma mnoho lidí vůbec nazajímá. A jejich svědomí také ne. Boží mlýny zatím nemelou dost objektivně a nebo pomalu.

Jen všichni víme,že nová doba je již tady.

A zajímavá část historie již běží.

Prostě a jasně .... bude líp !

Autor: Bedřich Dvořák | pondělí 12.8.2019 9:34 | karma článku: 11,88 | přečteno: 306x