Kdy vezmeme na milost Horáčka ?

Postupně se objevují kandidáti na post prezidenta,ale zase svůj úmysl pomalu odvolávají.Naposledy  europoslanec Pospíšil. Prý nechce brát body případnému odpůrci Zemana.Nějak si nedokáži představit  správného protikandidáta.

Určitě tu jsou tisíce lidí,kteří by mohli být lepší než stávající prezident. Jen nemají sílu a odvahu dělat volební kampań. Osobně si myslím, že by bylo nejlepší zrušit přímou volbu prezidenta.Což asi nepůjde.A jediný schopný protikandidát je sám Zeman.

Michal Horáček sice pilně objíždí republiku,ale nějak jeho snahy nenacházejí odezvu. Má sice  zajímavý kolektiv poradců,ale ti asi ještě nezačali radit. Nějak mi připadá, že pan Horáček  žije na jiné planetě. Občas z něj vypadne podivné moudro,které nenajde vůbec půdu pro své zakořenění. Chybí mu ta přímá linie při tahu na branku.Zkouší "českou" kličkovanou a nějak se mu to nedaří. Rád bych se mýlil.

Já se přiznám, že to byl můj kandidát a čekal jsem od něho hodně.Nicméně dnes zastávám názor,že takový prezident státečku Česko je zbytečná postava. Stávající prezident má dostatek obdivovatelů, kteří vůbec nechápou úlohu prezidenta. Pan Horáček nemůže roli prezidenta ve volebním klání  znehodnocovat.  Pomlouvat Zemana není dobré. Těch nerozhodnutých je pořád hodně.

A tak budeme mít asi místo poety, prezidenta na vozíku,který bude vyčnívat nad davy. Politicky se prezident Zeman s panem Horáčkem nemůže vůbec utkávat.

Škoda, mohl by to být možná dobrý prezident a jistě by byl lepší prezident než je nyní jako kandidát na prezidenta.

Jenže tento postup nikdo neschvaluje a ani nechápe.

A mohlo by být i líp !

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 14.4.2017 19:29 | karma článku: 12,66 | přečteno: 1002x