Kdy to na nás znovu udeří ? Prymulové útočí !

Nikdo prakticky nic neví a vedoucí představitelé EU hledají řešení.Máme dát miliardy na vakcinaci obyvatelstva ? Máme se ládovat doporučenými přípravky ? Co ti vyvolení v Bruselu mohou vůbec vyřešit ? Měli by zavřít Babiše ?

Babiš není Bůh ani modla.A takových Babišů je tam většina.

 Jediná skutečná pravda je jasná. Svět neví,co dělat.

   Roušky jsou asi jen psychologická opatření na uklidnění davů. Postupně vyplouvá na povrch,že vakcinace je nesmysl,protože se viry neustále mění a přibývají. Jiné léky nejsou a asi nikdy nebudou. Kdo je skutečně riziková skupina se tápe. Umírají lidé,kteří by asi zemřeli na jakoukoliv jinou komplikaci jejich nemocí.Jedinou jistotou jsou zjištěné následky koronaviru. Plíce přestávají fungovat v jakémkoliv věku.

Vím o čem je řeč,protože jsem jedním z postižených. Měl jsem nějaký koronavir již před 5 lety a situace je pořád stejná. Plíce jsou poškozeny na 50 % povrchu.Pro řešení kritického stavu jsem si objednal koncentrátor kyslíku z Hong-Kongu.Naši celníci mi neuznali přístroj jako zdravotní zařízení a napařili mi navíc clo z nějaké vymyšlené ceny,režijní náklady s proclením a dopravní náklady pro výpočet DPH, které jsem měl zaplaceny předem . A samozřejmě DPH v maximální výši.Pokusím se to reklamovat,ale dobrý pocit z nějaké pomoci státu při současné situaci nemám.Vše se řeší elektronicky on line.pomocí internetu.

Co se asi bude dít na podzim roku 2020 a na jaře roku 2021.? To neví asi nikdo na světě.

U nás se přebytek nesmyslně nakoupených pomůcek uklidí do skladů Státních hmotných rezerv a bude se čekat.Možná bude někdo nějak postižen za svoji neodbornou snahu,

Myslící člověk ví,že problém je v narušené schopnopsti lidí překonávat problémy vlastními imunitními systémy v těle. Máme je bohužel poškozeny trvalou chemizací potravin. Je to stejný problém, jako je to s alergiemi  I alergie jsou způsobeny zvláštnímu mechanismy s virovou přítomností.Nejde jen o nějaká pilová zrnka či prach a smog v průmyslových oblastech.

Svět by se měl již nějak změnit. Řítíme se po špatné cestě. Nyní nastane situace, kdy se bude každý kroutit a hledat východiska výhradně pro sebe. Zastánci starých pořádků již nejsou "komunisté" a "rusofilové", ale liberálové, kteří nechápou posun priorit. Jak nás zachrání svobodný trh moc nechápou.

Prozatím všude na koronavirus umírá méně lidí, než na obyčejnou chřipku,ale zdravotní následky jsou zatím neodstranitelné či nevyléčitelné.

Dnes jsme se sice dočetl,že prezident Trump uvolnil nějaký utajený způsob léčby pomocí nějakých vibrací a paprsků. Možná,že to je pitomost,která "tichou poštou" mediálních agentur  doznala zásadní změnu obsahu. Ale bylo by to hezké.

Věřím,že čas na změnu ještě nedozrál. Strach vládnoucích elit nad ztrátou svých pozic neutichá. Určitý směr vývoje možná ukáží výsledky současného fóra v Bruselu.

Jen ta skutečná pravda je pořád nebezpečná.

 

Musí nám ji dávkovat ,abychom se radostí nezbláznili.

 

Bude obyčejně líp !

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | pondělí 20.7.2020 14:09 | karma článku: 12,34 | přečteno: 550x