Kdy se přestaneme dělit na pravici, levici a opozici ? Až dostaneme rozum !

V komentářích po volbách se to hemží silnými slovy. Pořád přetrvává snaha stará více než 30 let,kdy se svět dělil na pravici a levici.Obě strany barikády na sebe plivali a považovali se za morální vítěze.

Dnes se to ještě vylepšuje dělením na Rusofily, Amerikanofily a ještě lépe na eurohujery.To je speciální pojem,které nikdo mimo určitou generaci nechápe.

Nepřátelé hnutí ANO vybarvili svůj pohled verlmi dokonale a nesnášenlivě.Včerejší výpady proti jakýmsi anonymním bývalým agentům StB a jiným podvodníkům jsou snad již umíráčkem.

Anfrej Babiš vyhrál podle svých plánů a může začít s nějakou obnovou. Snad to nedopadne jako u Chruščova,který na svoji kritiku následně dojel. Tehdejší nás prezident Novotný  se ho zastal a následně na to dojel také. Přišel rok 1968.

Události roku 1968 nebyly jen v Československu. Byly i jinde. Prostě světová společnosti došla do nějaké etapy svého objektivního vývoje a muselo se upouštět trochu "páry"

Od roku 1989 se také upouští "pára",ale nějak se vše zvrtlo nejen v bývalých " socialistických" zemích. V těch "starých" nechtějí přijít o své výdobytky a tak navrhují dvojrychlostní Evropu, což je pitomost.

I Andrej Babiš straší Řeckem,Španělskem a dalšími problematickými státy.I to je hloupost. Jakési stabilizační záruky musí dát celá EU bez výjimky,i když nemá Euro.Někteří ekonomové si na analýze těchto nesmyslů dokonce vytvořili určitou živnost  a dávají komentáře komukoliv. Asi to nějaké příjmy přináší.

Pořád si nikdo nechce připustit,že přišla další fáze vývoje a my máme kliku,že se do předních linií dostali naprosto odlišné subjekty. ODS a Piráti. ODS nabízí návrat starých osvědčených hodnot a Piráti hledí do budoucnosti. Ano by si mělo vzít ponaučení z obou pohledů a vše koordinovat.

Snad to vše dopadne pozitivně a nebudou brzo další volby. I když zájem jistě bude. Těch,co prohráli, je dost.

Andrej Babiš si dojede do USA pro instrukce a Aféra "Trump" se snad již uklidní.

A potom bude již líp !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 22.10.2017 10:34 | karma článku: 9,09 | přečteno: 367x