Kdy již konečně vyhlásí prezident nové volby ?

Podzimní volby již nejdou stihnout a tak budou nové a extra. Těch pár desítek milionů nehraje žádnou roli i když volební komisaří již pocítili značný podraz při druhém kole prezidentské volby. Pracovali z radosti a bez peněz.

Požadavky ČSSD jsou přijatelné jen pro dočasnou vládu do voleb. KSČM vystrkuje své malé růžky také.Pidistrany před likvidací jen sbírají všimné.

Parlament by se měl rozpustit určitě. Tato parta si nezalouží důvěru voličů. A to bohužel platí u všech stran.

Prezident to možná zatím vidí jinak,ale on se probere ze snění.

Nedokáži si v současné situci představit jakoukoliv nezávislou vládu sestavenou z kohokoliv.

Babiš by již měl vytáhnout poslední esa z rukávu, pokud tam nějaké ještě má. V současnosti ztrácí ANO bez jakýchkoliv průzkumů minimálně 10 % hlasů. Nové nikde nevyrostou.

Na druhé straně by měl v té přechodné vládě být. Má šanci ještě voličům vysvětlit své veletoče. A to včetně mezinárodních.

Není to nijak jednoduché,ale stejně nás v EU nikdo nebere vážně. To si jen tak namlouváme. Jsme jen velká parta kašparů a podrazáků. Ale škodit nemůžeme a stavět se do čela na barikádu nám také nesluší.

Vy máte jiný názor ?

Mne zklamaly všechny současné strany a snad poprvé se na volby vykašlu.

Buzerace státní správy již překonává mnohé meze a vycucávání peněz z našich kapes na super výplaty úředníků již nikoho nabaví. Krade se již neuvěřitelně a každý to vidí.

Kam jsme se to vůbec dostali ? A místo banánů nám tady roste jen řepka.

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 20.4.2018 22:34 | karma článku: 20,02 | přečteno: 557x