Kdo dostane nyní na frak. Nebude to ta demokracie ?

Ať dopady volby špatně nebo dobře,tak psychických problémů bude přibývat.Nyní se objevily seriové maily, které říkají ,že volby byly podvod a slepené koalice neodpovídají zákonům ČR. Něco na to asi bude..

Z podstaty věci vyplývá,že koalice různých uskupení by se měly tvořit až po volách při vytváření nové vlady. To vše na základě souhry volebních programů. Všichni snad chtějí pracovat pro lidi. Tvořit koalice předem tak, aby byly z politické scény vypuzeny nějaké strany či hnutí je snad  opravdu pitomost.A stavět na tom budoucí politiku je krátkozraké.

Demokracie je dnes tak nějak na ruby.

Chyby politiků se vždy nějak projeví. To,že vypadla ze hry KSČM je asi normálním evolučním pokračováním vývoje. Vypadnutí sociální demokracie je jasnou chybou jejího vedení. Náprava přijde,až se změnou  myšlení těch elitářů,kteří již nebyli žádnými sociálními demokraty,ale jen těmi elitáři.

Bohužel nastává období diletantismu  vládních stran,kde budou muset ukázat určité ideologické směřování do budoucnosti.Asi společnost v ČR ztratí dalších pár let při přešlapováním, ,na kterou stranu ulice přejít. A po ulici jede vlak celosvětových společenských změn a vývoje.

Zatím bude pokračovat politika covid -19 ,kdy se bude společnost rozdělovat na odpírače vakcinace a jejich příznivce. Jde o sektářské principy ovlivňování,kdy se musí věřit a držet krok. On ty dva roky ztratil již celý svět.Můžeme se radovat,že sice nebyla válka,ale to je málo. Mnohde i tu válku měli kolem sebe.

Když se kriticky podíváme kolem nás, tak je to hrůza .

Zdražování základních životních potřeb neodpovídá vůbec ničemu. Odkazy na nějaké zmanipulované burzy energií či komodit jsou jen podvody.

Odvolávat se na neviditelnou ruku trhu může již jen blázen a Václav Klaus, který jistě blázen není.

Aut je již nesmyslné množství a není kde parkovat. Tak sice nepostavíme parkoviště,ale namalujeme čáry na silnici a budeme vybírat pokuty pomocí technických vymožeností při kontrole dopravních značek. Nezbláznili jsme se ?

Právě jsem se koukal na záběry z Austrálile,kde sice jezdí vlevo,ale auta parkují na ulici po obou stranách a to i v protisměru. A je to podle jejich předpisů v pořádku, Tady bychom již nasazovali botičky. Nezbláznili jsme se ?

Máme plná ústa slibů a podpor pro sociálně slabé a seniory,ale nejlraději bychom jim snížili důchody a příplatky a zrušili slevy na dopravu. Nezbláznili jsme se ?

Nádávno jsem byl v divade a tam probíhala segregace očkovaných a těch,,co neměli správný papír jako v padeátých letech v USA. Nezbláznili jsme se ?

Budeme zase převracet popis dějin jako v devadesátých letech a po roce 1948 ? Nezbláznili jsme se ?

Starší generace,která odchází, mnohé chápe, ale již opravdu odchází. Jejich názory nás nezajímají. Nezbláznili jsme se ?

Nenávist a demagogie dočasně zvítězí. Nezbláznili jsme se ?

Růst cen energií nechceme řešit snížením DPH, to není cesta, řekl šéf ODS FialaNezbláznili jsme se a on zvláště ?

 

.

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 17.10.2021 13:32 | karma článku: 34,28 | přečteno: 1116x