Již nejde jen o podřezávání větve. jde o mnohem více !

Používám údaje z evropských veřejných zdrojů. Zdejší nejsou důvěryhodné.Pamětníci roku 1947 již nežijí. I v Rusku byl tenkrát hlad.Tady jsme to přežili asi jen s velmi odřenýma ušima.

Letošní rok v Evropě je období velkého sucha. Celá Evropa to vidí a pocítí velmi bolestivě.Na co nám budou zemědělské dotace a kompenzace,když obilí nebude ani pro lidi ani pro dobytek a drůbež.Tropickým ovocem se moc nenasytíme. Již dnes je to vidět na regálech obchodů. Pomeranče a banány jsou a pořádné ovoce žádné.Na zahradách vše padá na zem a nikdo to nesklízí. Nevyplatí se to.Chemicky  ošetřené ovocnářské "výrobky" se nedají jíst.

Mpuka asi půjde doážet z jiných zemí,ale již přicházejí zákazy jejich exportu. Úroda u nás je již údajně prodaná do Polska a Německa.

Rumunsko,Moldavie,Maďarsko,Bulharsko a třeba i Francie jsou hluboce pod svým očekáváním.výše úrody obilovin.

Asi to nějak přežijeme a budeme chroupat sušenky z rýže.. Někdo i pohubne.

   Ale jak budou vypadat další roky ? Vše se vrátí zpátky do normálních kolejí ?

Před několika měsíci se hrozilo hladomorem ve třetím světě. Mohl za to Putin. A on ten hladomor bude tady.!!

Ukrajinské obilí je již také prodáno za granáty a děla. Naše mouka z toho nebude.Vinohrady také prý nebudou mít úrodu jako dříve. Ale i bez vína to přežijeme. Ani pivo nepotřebujeme k životu.Cukr se již omezuje v mnoha nápojích a nahrazuje chemickými sladidly - dobrou chuť !. A to chtěli eurohujeři ještě cukr zdaňovat ? Dnes nebude čím sladit a tak to je passé.

Budeme muset přejít na středověkou stravu pomocí kaší z jáhel,prosa a pohanky.Maso zcela vyloučíme z ljídelníčku a bude líp ?

Co dnes dělají naší vůdcové ? Mají dovolenou v drahých restauracích v zahraničí. Tam to při svých příjmech vůbec těch pár dní nepocítí.

Nemáte chleba ? Tak si dejte dortík a pišingr. !

Co se to děje v našich myslích a celé společnosti ? Přijde zázrak a spasitel ? Ufoni nám již odfoukli mraky s deštěm  a poslali je na odbojáře ,kde mají potopy ??

Ti skalní zastánci starých pořádků v EU mají jasno. Zvítězíme i kdybychom měli umřít hlady.

A v Rusku budou mít asi nejvyšší výnosy obilovin v historii. Něco jim záhadně bude hořet.ale hlad nebude. I Indie a Čína jsou na tom prý dobře. Afrika vyveze své květiny do světa a jídlo si za to možná koupí. Jen je přísloví - kde nic není - ani smrt nebere ! Pořád platí !

Vadí Vám Babišova řepka ?  Kam nyní dávají ten olej ?

To vše jsou velke kecy o babišové moci v Čechách a na Moravě.

bude muset být holt líp !

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 14.8.2022 16:04 | karma článku: 26,40 | přečteno: 857x