Je deficit 500 miliard Kč sebevražda České republiky ?

Co to je vlastně deficit Státního rozpočtu ? Mnozí to nevědí, a politika to zneužívá. USA a mnohé jiné země mohou mít deficit a ČR nemůže ? Proč ? Jde pouze o zákonný rámec použití financí na důležité účely.To je vše.

Když chcete rozvíjet společnost,musíte jít do deficitu. Stát má lepší pozici,protože nespadne do likvidačního mechanismu bankovní mafie. Lépe řečeno nemusí spadnout ! Samozřejmě dravci čekají i na to. Viz pan Soros a Anglie či Thajsko.

Prodat stát sice lze, ale i to je nesmysl. To udělal kapitalistický systém s Německem po První světové válce. a jak to dopadlo ?

Ještě jsem nečetl žádnou skutečně odbornou studii,která by současný úmysl vlády popisovala.Vše jsou jen účelové kecy a mlžení.

Naopak je šance urychlení vývoje blahobytu společností i lidí v ČR.Minimálně 20 let se vlády bojí udělat tento krok, aby neskončily s vládnutím. Jsem původně příznivec pana Klause a ODS. Jen i pan klaus mlží a pan Fiala z ODS kecá své pohřební nesmysly. 

Jsme již tak propojení s EU i centrální bankou,že vše jde ruku v ruce.

Dovolím si tvrdit,že to je i předem požehnáno, protože deficit obsahuje vše, co požaduje EU..To jsou ty nyní nespecifikované kapitoly.Jsou tam i požadavky USA na dodávky zbraní a na druhou stranu i rozvoj obchodu s Ruskem a Čínou po zvolení Trumpa prezidentem USA.

Nevěříte ?

Vzpomeňte si za rok,co se bude dít !

Bude prostě líp !

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 5.7.2020 15:22 | karma článku: 18,82 | přečteno: 781x