Je Amerika vlastí indiánů ? Nebo vlastí černochů ? Nebo utlačovaných židů ?

V USA to občas vře. Hledají se oběti a obdivují myslitelé.Kolem se válejí lidé žijící v jiných světech pod vlivem drog a mystérií.Dolar považují za svátost hodnou zbožňování.Je to vše pravda ? Nebo je to ohrožení existence USA ?

 

Patřím k těm,kteří vidí v USA záruky dalšího vývoje světa.Nebude to svět konfrontační,protože nastává etapa nadnárodní spolupráce. I prezident Trump jistě nevěří svým projevům o uzavření americké společnosti do své podstaty.Mladí lidé vědí,že  současný systém již nefunguje a doufají ve změny,které nastaly po válce ve Vietnamu.

pro pochopení přidáno 10072020

https://www.youtube.com/watch?v=nFt9D6ZIjOQ

  Jistým paradoxem je fakt,že zahraničí vidí vnitřek USA jinak ,než tamní společnost.Myslím,že hodně lidí v USA to vše vidí dobře a chtějí změny. Jen je svazuje tamní nedemokratický volební systém. Tam je jádro pudla a uazatel změn.V Rusku to již pochopili a nynější ústavní změny mohou být zásadní. Zda něco takového připravuje Trump na období po jeho volbách nikdo zatím neví. Stejně tak by se zásadně mělo změnit volební uskupení v EU. I zde je to  systém,který již není poplatný současnosti.

Mezitím již bylo bohužel dost dalších válek a ta současná virová není ještě u konce. Nikdo neví,zda hledání nějaké vakcíny vše napraví.Navíc velké procento lidí vakcínu odmítne. Například i já !

Čekat na zázrak umělé inteligence není možné. Zaváděné algoritmy elitními lidmi budou ukazovat jinam,než se očekává .

Nevěříte ?

Vše směřuje k tomu ,že Trump vyhraje. Co bude potom ? Spojí se s Putinem,který bude také znovu prezidentem ?

Čínský prezident  možná nemá žádné obavy a věří,že jsou nejlepší. Pomaličku si kupují celý svět a vychází jim to.Dolary již potřebují jen k prosazování svých cílů před očekávaným krachem kapitalismu. doby minulé.

Evropa jistě přijme jejich sledovací a prověřovací systém ovládání lidí.

Čipování již nebude nutné. Rozlišování obličejů a třeba tělesných pachů bude dokonalé. Peníze budou zrušeny na úkor jakýchsi řiditelných kreditů.Zdravotnictví vyřeší dnešní choroby a zavede dobrovolné ukončení života na přání.

Nic nebude problém a budeme se mít jako v ráji. I s tou Evou a hadem.Věříte tomu ?

Pokud nenastanou nějaké kosmické katastrofy,tak je vše již předem vymyšleno a naplánováno.

Bude se nám to líbit ? Nebo potřebujeme ty nejistoty žití ?

Volby současného stylu jsou již dnes zbytečné. Nějaká přímá demokracie je vlastně politický protimluv.

Budeme si dobrovolně vytvářet další bordel a anarchii ?

Co vlastně potřebuje člověk k životu ? Skoro nic. Ukazují to následky šílených katastrof.

Amazonský prales vykácíme a budeme půdu zase obdělávat jako kdysi před tisíci lety. Stejně tak osídlíme Saharu a prostory v mořích. Potraviny současného typu nahradíme plodinami na mořských plantážích. 

Ani jednu rybku, či chobotnici nepotřebujeme pojídat.

Bude sice asi vše jinak - ale bude i líp !

Autor: Bedřich Dvořák | středa 8.7.2020 7:24 | karma článku: 9,92 | přečteno: 747x