Jde o očkování nebo kočkování ?

Nejsem lékař. To je dnes přitěžující okolnost. Lékaři opakují jen naučené formulky z atestací a někteří si pletou i hygienu a virologii. Systém je prostě semlel až do morku kosti.Někteří mají dobrý kšeft,který jim narušil  zlý vir.

Odborníci i naivní laici se hádají o původu viru a o jeho složení.Nikdo nic vlastně neví a dává rozumy a závěry. Je jasné,že vláda neví,co má dělat.Projevilo se to v co mnozí nedoufali. Státy si hrají výhradně na vlastním písečku.Reálná spolupráce není. Vir dosud nikde nebyl isolován a ani to asi nejde - pravděpodobně.

Co bude s celou lidskou společností nikdo nedokáže ani odhadnout.Pořád připravujeme válčení skutečné,či virtuální. Pitomci vymýšlejí sankce a nechápou, že si škodí sami sobě. Je jedno ,z které strany někde někdo vysílá údery. Likvidace konzervativních přístupů pokračuje. Konzervativní politické strany končí minimálně u nás. O světě zprávy moc nemáme. Důležitější jsou hektary pánů ministrů a nové betonové pevnosti politiků.

Prázdniny jsou za dveřmi a volební kočkování je na dosah ruky.

Nevěřím ve volební prozření národa, i když jsme se již spálili mnohokrát. Chybí vůle ke změně a kapříci si svůj rybník určitě sami nevypustí.

Navíc změny úspěšně blokuje prezident.

V EU není iednotný politický volební systém vůbec připravován. Je pohřbívána parlamentní demokracie nevybíravým způsobem.

Kde a jak začně změna ?

Čekalo se vítězství Trumpa a to právně nepřišlo.Rusko nemá zatím tu správnou mezinárodní váhu a tak se vůdčím státem stát nemůže ani náhodou. Čína se úspěšně  uzavírá dovnitř a tento trend se jim daří.Jen všichni zúčastnění vyvíjejí nové zbraně a nátlakové akce.

Možná něco přinese schůzka Bidena a Putina. Ale bude to první kočkování po dlouhé pauze.Těžko říci,kde je aktivnější subjekt Moc si od toho nikdo neslibuje. Dnes  není situace stejná, jako před několika desítkami let..

Mezitím sluníčko či Bůh snad vyřeší ten vir - nevir a bude líp.

Lidé si to již zaslouží a jisté poučení určitě nastane.Zatím to stálo pár procent  při realizaci HDP a určité přirozené umírání oslabených. Navíc systém podporuje tento trend hodnocení případů, a tak je potřeba, aby těch nemocných - nenemocných bylo  co nejvíce. Ještě tam někde jsou miliardy k využití.

Nevěříte,že to je ta správná dnešní snaha světových "elit" ?

Je chybný názor,že to očkování je jen určité placebo pro společnost ?

Nikdo to nepotvrdí, ale také nevyvrátí.

 

Určitě bude brzy líp !

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | středa 26.5.2021 21:20 | karma článku: 13,21 | přečteno: 370x