Jak stát zkontroluje 18 °C v obýváku a jaké hrozí pokuty? Komunisté jásají !

Malé množství pamětníků pamatuje období energetické krize za dob socialismu.Pracoval jsem v té době v Praze a museli jsme tam přijet řešit situaci. Jeden kolega se natolik zbláznil,že si vzal na nohy fotbalové kopačky se špunty. 

Vzít si kopačky a být lépe isolován od zimě je sice úsměvné,ale on skončil v Bohnicích na léčení. A to byl člen KSČ ! I takoví jsou nyní mezi námi !

V elektrárnách se vykládalo uhlí pomocí výbušnin,neb bylo zmrzlé. Výhybky rozmrazovaly motory z vojenských stihaček umístěných na vagonech. Objevilo se mnoho " vynálezů" kde se propagovaly všelijaké blbosti. Kocourkov vyřešilo až jaro a slunce.

Dnes to bude obdobné.

Vláda  UV politických stran koalice neřeší příčiny,,neb by to nebylo v souladu s příslušnými dokumenty EU. A budeme toužebně vyhlížet dubnové slunce. Jen na vesnici si zatopí jako obvykle. Někdo se tam asi odstěhuje celý.Jeden problém bude vyřešen.

Válečné konflikty v Europě zamrznou také a vymění se pár lidí z vedení. Princip umožňující blbnutí zůstane. Něco špatného je v našem království !!!

Vše se nějak opakuje.

Další kolega po roce 1990 vypaloval porcelán v jednom vojenském újezdu pomocí vojenských plamenometů ,které již tenkrát.neměly smysl. Dnes jsme je darovali na Ukrajinu,ať se taky trošku ohřejí. BVP pro rozvoz důchodců zatím taky nepotřebujeme.

Vše se bude někde nějak opakovat.Na Ukrajině se budou snad překovávat tanky v pluhy !

Zůstane je hořký pocit z toho,kam jsme až dostali svojí hloupostí !

Tepelná čerpadla se zavrhnou, neb rezervy na výrobu elektrické energie jsou zatím také omezené.

Zemní plyn bude znovu objevenou důležitou komoditou.

Elektrická auta budou dočasně prohlášena za neekologická také.

   Kdysi se pro dělníky vymýšlely ponožky z papíru na jedno použití . A ve skříních nám vysely šaty z papíru. Hnusné !

Až se vyřeší decentralizované zdroje tepla na základě nově objevených fyzikálních principů,tak se zase budou otrhávat polystyreny z budov, které budou  pomalu určeny k demolici,neb tam bude obrovské množství plísní a dalších  jedů.

Před 250 lety nebyla nafta,uhlí ani elektrická energie potřebná a lidé se přes to všechno rodili dál.Je pravdou,že také masově vraždili jako dneska.Jsme hloupí a máváme jen různými vlajkami.

Jedinou výhodou bude,,že pamětníci komunistických blbostí již nebudou do ničeho kecat a vymřou.

A bude líp !

 

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 12.8.2022 3:57 | karma článku: 29,23 | přečteno: 1127x