Jak si mužI hrají. Neodborné postřehy ženatého muže.

Témata "mužů" přetřásají všichni. To za dřívějších časů nebylo vidět. Muži byli tak trochu chráněni a preferováni. Některé filosofické zásady trvají i do dnešních dní.Je zajímavé,že to kritizují ty ženy,kterých se to vůbec netýká.

" Znalci" namítnou,že základním hracím objektem jsou ženy. To je obrovským omylem dnešní doby.          S většinou mužů si pohrávají ženy. Proč si budují plastová těla a různá vylepšení. Jde o psychický nátlak Muži většinou nevyžadují takové vychytávky. Genitální operace jim berou subjekty jejich hraček. Proč to ty ženy dělají?

Stejně tak je to u vaření.

Kolik existuje geniálních kuchařek ? To začíná již krupicovou kaší přes omáčky až po pečení všeho druhu. Výjimkou jsou prý cukrářky. Ale dnes ani dobrý dort jen tak nenajdete. Jde o fantastické výrobky hnusné cutě v pastelových barvách. Kuchařské knihy se píší přísně účelově. Většinou jsou to nesmysly pro ženy,které z toho nic neuvaří.

Existují i speciální obory života pro muže. Je to například sport. A kolik sportovců vrcholového typu je se svým údělem spokojeno ? Kdo neměl pořádný sex, tak si vždy šel zaběhat. A to platí stále.

Takové zbraně a lov je také prý výsadou mužů. Na druhou stranu je omezuje starozákonní pravidlo - "nezabiješ" . Lovit cokoliv, údajně sportovně, je perverze. Pro obživu loví úplně jiní a jinde.

Zajímavýn oborem je hobby a koníčky celkově.Filatelisté a lovci motýlů pomalu vymírají. Nahrazují je lovci virtuálních měn a drahých kovů. To asi dokáže ekonomika brzy potlačit.

Jen chlap bez zájmu a koníčka je odsouzen k pivní kultuře.

Všimli jste si rozmnožení těch mužů teplejšího objetí ? Chápu umělecké prostředí,kde ženy brzdí muže v jejich rozletu.I Lesba může být pěkná mrcha a moc si toho nikdo nevšimne.

Zcela určitě budu prohlášen za magora,který nic neví a nechápe. je to dáno věkem a zkušeností.

V této oblasti to nefungovalo nikde a nikdy.

Tak nás nějaký ráj určitě nečeká. A i tam byl teror shora.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bedřich Dvořák | středa 1.2.2023 22:07 | karma článku: 10,60 | přečteno: 456x