Fialový orgán přichází. Zázraky se dějí i v pohádkách

Probíhá urychlené zakládání fialových orgánů. Problém byl vyřešen již při chladu z rána. O to se nám v polovině září řádně ochladilo. Nikdo se již nemusí ničeho bát. Týden před volbami je vše vyřešeno.

Kdo se bojí zimy, tak navštíví příslušný orgán a dostane přiděleného investora a kontrolora. Při návštěvě exekutora tento investor zaplatí neplošné dluhy a bude vše vyřešeno a hotovo. Putující kontrolor bude klouzavě zjišťovat správnou teplotu v obydlí i mimo obytné prostory. Tyto orgány budou placeny přímo z ušetřených peněz, které se objeví velmi brzy. Teplé oblečení se přesune z těch oblastí, kde je dnes velké horko. Demonstrace se budou povolovat pouze ve spodním oblečení schváleného typu. Nesmí na oblečení být vidět žádná uhlíková stopa. V případě, že na demonstraci bude i tak nadále horko, tak se účastníci rychle přesunou do studenějších oblastí, aby vychladli. Nejlépe pěšky nebo za vozem. 

A vybraní jedinci budou ve vychlazených prostorách vyrábět mávátka pro použití pří budoucích vítězných přehlídkách úspěchů.

Postupně se zapojí všechny státy EU a jaro tu bude raz dva. Naše fialové předsednictví EU  bude náležitě ohodnoceno mimořádnými dotačními tituly a  všichni se budou na povel radovat.

Babiš bude již sedět ve svém zahraničním obydlí a radovat se ze svých úspěchů na svém sociálním poli.

Na Ukrajině již pšenka pokvete znovu . Ta černozem to vše kupodivu přežila.

Nové fabriky porostou jako houby po dešti. Nejlepší technologie se projeví velmi rychle.

Prostě bude líp !

 

 

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 17.9.2022 15:11 | karma článku: 23,05 | přečteno: 693x