Dotace pro Babiše ? Náš dárek k Vánocům.

Je obdivuhodné, jak si někteří řežou větev,na které sedí. Nejsem obdivovatel Babiše,ale má pravdu,že jsou to mnohdy účelové lži. Proč tolik vadí mnohým lidem ? Protože mnohé ví a čeká na příležitost.Říká se tomu někdy vyměknutí .

Jenže nevyměkne Babiš,který nemá co ztratit. Vyměknou jiní. Ti to samozřejmě vědí a proto kopou z posledních sil.Je úplně jedno,z které jsou strany. Je to pouze o lidech a jejich důstojnosti. Dnes je to horší,než bývala politická nadřazenost komunistické strany. Těch " komunistických" stran je dnes na scéně několik,vlastně většina.

Každý rozumný občan dnes přizná,že ho to věčné harašení již nebaví. Pár milovníků starých pořádků z dob po roce 1990 stejně nikdo nepřesvědčí, protože máme přece tu " demokracii" a tak  si každý může dělat co chce. Bylo na to i speciální slovo " cochcánek",které se bohudík nyní již nepoužívá.

Pořád někdo někde vyzývá k občanské neposlušnosti a rozdává mávátka a cedule s hesly. Lidé to přece vidí a ví,že to někdo musí nějak organizovat a platit, Dnes těch nadšenců,co demonstrují zadarmo již moc není. Vždy je to něco za něco.

Jen komunisté nedemonstrují a odboráři jen velmi sporadicky. To je asi také nějaká známka úrovně dneška.

Kdyby se dnes účelově neblblo,tak by mohlo být docela dobře.

Nějaké miliardy Babiše nikoho nezajímají a na ty ostatní odklaněče příjmů zatím stát nemá žádné páky. Jen občas někdo udělá chyxbu. Nyní ministr ŤOK. Ty ostatní,nepodstatné honí stát pomocí finančních a jiných úřadů a ty velké nikdo nedohoní. Miliardy mizí dál.

Těžko se vsázet,jak bude vypadat republika za 10 či více let.

Prý všichni chtějí naši korunu,která nás zachrání před Eurem. Takovou pitomost říkají i politikové, kteří by měli vědět, která bije.

Imigranty nechceme ale potřebujeme. Jen bychom chtěli ty nejlepší z nejlepších. Mezitím nastane ta průmyslová revoluce 4.0. a bude vymalováno.

Když nebude válka,tak nás tato skutečnost dozajista dorazí a budeme rozumní. Pamětníci starých pořádků již vymřou a ti noví nebudou vědět, že není nic nového pod sluncem.

 

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 8.12.2018 12:27 | karma článku: 21,31 | přečteno: 780x