Do koalice bychom šli, ale bez Babiše, naznačil Chovanec.

Je jen otázkou,zda pan Chovanec reprezentuje ČSSD. Stavět politiku na odporu k jednomu muži je hloupost. Je vůbec podivné,kolika lidem šlápl pan Babiš na kuří oko. A to napříč politickým spektrem.

Také je podivné,že jsou v klidu jen komunisté.Je něco shnilého v republice České a bude toho dost.

Hoši,které politický tlak vyhnal od policie již dlouhou dobu spolupracují s panem Babišem a pan Babiš ve funkci ministra financí si zajistil dostatek důkazů na všechny podezřelé. Kam se hrabou důkazy na něho a Čapí hnízdo.

Asi nastane opravdu noc dlouhých nožů,jak kdysi vyhrožoval snad pan Topolánek. I on by nejraději viděl Babiše v lochu. Jenže Babiš do vězení nepůjde a musí hru dohrát do konce. Nemá co ztratit. Ukončení své politické kariéry již oznámil a nemá důvod bojovat s větrnými mlýny. Buď se mu jeho plány podaří a nebo se to podaří někomu dalšímu.

Dnes jde pouze o to,kdo nakonec toho "černého Petra" dostane. Prezident Zeman to již ví a mnoho lidí v hnutí Ano to vidí také. Hra se blíží ke svému vyvrcholení.

Opravdu nastává změna politiky v ČR. Také budou změny v EU i v NATO. Tady si pořád myslíme,že po zkušenostech po roce 1989 budeme čekat, až nás najdou v tom koutě. Jen to nyní vypadá,že  ta minirevoluce může zatočit kormidlem dost vydatně.

Ještě, když vyhraje pan Drahoš za 14 dní,tak se vyjasní vše jinak, a bude se slavit.Uvidíme.

Vývoj společnosti i v Česku je dán objektivními principy a vše do sebe krásně zapadá.

Lidé si zaslouží,aby se odkaz roku 1989 tak nějak konečně naplnil. Potom zapomeneme i na kuponovou privatizaci a rozkrádání, které nás všechny poškodilo.

Nastane obroda v celé společnosti a bude líp !

Autor: Bedřich Dvořák | středa 17.1.2018 21:05 | karma článku: 15,36 | přečteno: 519x