Covid -19 rok II. Co budeme dělat ?

To nevěděl ani Lenin po roce 1917 a dnes to neví také nikdo.Potřebujeme peníze pro armádu, aby mohla nakoupit armádní dopravní letadla a vrtulníky pro službu na moři. Místo toho kupujeme nefunkční testy na covid a mnoho dalšího.

Zvláštní to doba !

Objevují se falešní Mesiášové,kteří tvrdí,že mají recept na budoucnost. Politikové hledají voliče,kteří jim umožní setrvat ve funkcích.

Prostý lid toho má již dost. Tuší,že vše je nějak jinak.Velmi podezřelý je koncesmus po celém světě. Desítky let se nemohou dohodnout na čemkoliv a covid je sjednotil.

Navíc jsou tady prý již lstiví Anunnakiové - mimozemšťané  podivných schopností.Ani nejmodernější zbraně jim prý neublíží . Jen Rusové je zvládají v Syrii,kde mají základny.Vedení USA a Ruska podniká společně.  viz mnoho podobných webů 

http://new.exopolitika.cz/boj-rusko-tureckych-sil-s-anunnaki-v-syrii-koresponduje-s-udaji-od-kontakterky-marciniak/5217

To je opravdu již za hranicí psychiatrické léčebny.

Vláda nemá již funkci bájného převozníka v podzemí,protože do lodi silně zatéká. Veslo asi nikdo nechce opravdově. Bylo by hezké  určité systémové kolečko,kde by se předsedové politických stran střídali třeba po  6, či více  měsících v úřadu předsedy vlády. Nějaké 4 roky by potom neměly žádný smysl. Online volby jakéhokoliv typu jsou dnes již technicky možné kdykoliv a pro kohokoliv.A stejné by to bylo na postech ministrů.

A tak by se hoši a děvčata neučili vládnout  i  mimo své spolustraníky,kteří jsou stejně jen takové křoví na ozdobu. Co to je za politickou stranu,která má jen třeba 500 členů v celé ČR ?

Objevují se řeči o protektorátu Čech a Morava jako to bylo v minulém století.Jenže to bylo v období šílené války,kterou jsme prohráli na obou stranách.Tudy cesta nevede zcela určitě.

Federálnímu uspořádání se brání všichni,kteří mají svá stávající  korýtka připravena.Ani Euro nechceme,protože ještě nemáme ukončen převod  kradených peněz do hmotných statků. To dělá celý "vyspělý" svět a i malá nemovitost v USA stojí dnes miliony USD. Nárust ceny je dnes mnohdy desetinásobný bez navýšení užitné hodnoty.

Na co je někomu dům,kde je 10 ložnic a 15 koupelen k tomu,když je to úplná pitomost. A třeba v kALIFORNII,kde není voda a k domu přece patří bazén obrovských rozměrů.

Stačí se podívat na realitní trh v USA a západní Evropě a musíte jen zírat.Vše je na NETu dostupné.

U nás je to sice v menší míře,ale i tady jsou již nemovitosti s cenou desítek až stovek milionů Kč.

Vládě a vládnoucímu systému nevěří již ani " prostý lid" a ani ta dnešní "elita"..

Komunisté se drží posledními drápky, ale jejich význam je již zanedbatelný. Socani jsou na tom stejně.

Populistické strany sice pořád drží  stoupající trend,ale lidé to již vidí také. I zde Okamura staví svůj hrad a "kmotři" jsou nyní lépe maskováni..

Dnešní akce covid je dokonalý systém na odklánění peněz do soukromým akcí.Již se rozkradly desítky miliard Kč..

Ještě,že skutečný vývoj neodpovídá plánům těchto "vyvolených".

Vše odpovídá stupni rozvoje výrobních technologiíí a nutným změnám ve finančním systému. Vedení EU již pochopilo záměry USA a začalo realizovat stejnou politiku virtuálního zadlužování.

Dnešní dluhy nebude nikdo konkrétní nijak nikdy platit. To říkají je neználci a nebo jde o záměrně kecy.

Kalouskovy teorie jsou již velmi průhledné. Prezident Zeman by měl odstoupit ze zdravotních důvodů a nový prezident není potřebný vůbec..

A stačí mírnější záření ze slunce a během 14 dní znizí celá eféra s covidem do ztracena.

Trošičku se změní magnetické pole země a je to tady, co by dup.

Tak přátelé klid.

Příroda nás na holičkách nenechá. Dnes se jen odděluje zrno od plev a bude líp !

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 18.2.2021 11:16 | karma článku: 6,27 | přečteno: 218x