co bude nyní dál ? Kdy se postavíme na nové nohy ?

Mnozí "odborníci" předkládají nové hypotézy. Základní myšlenka je jasná. Nikdo neví, jak se bude situace ve světě dále vyvíjet.Moji sledovači chtějí pořád nějaká čísla. Nejsou a nebudou.

Byl schválen super postupem deficit Státního rozpočtu 300 miliard Kč. Nemusel se vůbec schvalovat a každé plánované překročení bylo možno řešit individuálně. Dnes se stavidla otevřela a deficit může dosáhnout i částky 500 miliard Kč. A také může být mnohem menší.

Jedno je jasné. Nastane přelévání pracovních sil od výroby ke službám.Bude se diskutovat o totální změně sociálního systému a vyplácení dávek. Začne se vážně promýšlet zavedení minimálního nepodmíněného příjmu, a nebo záporný systém daní, jak to kdysi navrhovala ODS.

Něco se změnit musí,neb již nyní se aktivují mafiánské struktury,které rozkradou cokoliv.

  Může padnout vláda i parlament. To by bylo to nejmenší zlo. Budou volby a nic zvláštního se nezmění.Současní vládci si již nyní upevňují pozice a lidé budou i nadále bezradní.

  V hnutí ANO dojde k mocenským bitvám. Projeví se fakt,že jeho složení se skládá z odpadlíků dřívějších stran a lidí,kteří nevědí,jak se dělá politika v současnosti. ODs nemá cenu revitalizovat,stejně jako TOP 09. Zajímavý bude vývoj i Lidovců. Ti padnout nemohou a nechtějí.

  Ve městech a obcích bude boj místních frajerů v podivných seskupeních. jde o koryta na pár dalších let. Nejde o službu lidem. To je naivní názor možná Andreje Babiše.

  Ve státní správě se bude přidávat na platech a hlavně propouštět. Je jich o 50 % více, než je potřeba. Karanténa to perfektně prokázala.

  Je nadbytek lidí i ve zdravotnictví. Zdravotnický systém se probere a pojede se podívat do Číny, jak to tam dělají..Bude to souviset se změnou přístupu k Číně na základě nových dohod Číny a EU.

  Tento proces začne velmi brzy. Měl by se prověřit i zdravotní systém Kuby a její nabídky. Akce a-la Hong-Kong či Tchaj-Wan budou směšné.Jsme mrňavý stát a potřebujeme různorodé informace.

  Čína odebere veškeré přebytky automobilového průmyslu. Zaplatí přebytečnými Dolary.Objeví se brzy nové možnosti získávání energie. Všechno již začíná.

  A tak se nemusí nějaký koronavir vůbec nijak nebezpečně projevit. Byla to taková malá válka s minimem obětí. A po válce vždy přicházel růst zdrojů i možností.

 

Bude prostě líp !

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 12.6.2020 18:42 | karma článku: 7,50 | přečteno: 217x