Čím nám Čína tak strašně ubližuje ?

Česko má počet obyvatelstva jako malé provinční měsrečko v Číně.Skoro nikdo si nedokáže představit,co to je stát s 1500 000 000 obyvateli. Jak vůbec funguje řízení takového státu,jak se zajišťuje jeho bezpečnost a funkce.

President Číny veřejně prohlásil v pondělí 1.10.2019,že Čína nechce nepřítele a nemá zájem nikomu ubližovat. Nikomu !

Pochopíme to tady ? A nebo budeme  dále plivat jedovaté sliny, aniž tušíme proč !

Povaha některých lidí je tak zoufalá,že nechápou vůbec tyto souvislosti.Údajně tady řádí nějací špioni a pomocí moderní techniky ovlivňují cosi u nás.

I kdyby to byla skutečně pravda,tak nás ovlivňuji tak maximálně v poměru počtu svých obyvatel. 99 % našich  lidí nemá možnost odjet do této země na delší dobu a porovnat jejich a náš život.

A již jde o neporovnatelné věci. Čína je prostě bejvětší světová mocnost s obrovským potenciálem. A denně to předvádějí v praxi. Samozřejmě má naše republika šanci určitou smetánku z jejich rozvoje sezobnout. I zanedbatelné procento jejich potřeb jsou pro nás obrovské částky. Kdyby jen 1 % Číňanů zatoužilo navštívit naši vlast,tak by se to velmi pozitivně projevilo.

A my je tady nechceme ?

Navíc jejich historická i životní zkušenost je pro nás dost nepochopitelná. Dávná historie je uměle zamlžena.Jejich pojetí historie je pro nás TABU.

Tady se ti nevzdělaní neználkové starají o rozvoj demokracie v Tibetu a vůbec netuší co se děje s mnoha různými dalšími skupinami a národy v Číně.Přitom jim to tam již desítky let funguje .

Tuto fanatickou nevzdělanost mnozí vynášejí ještě na povrch jako zaručenou znalost tamějších poměrů.

Stačí se podívat na záslužnou práci Pavla Dvořáka,který žije v Číně,vzal si Čínskou manželku a na rodné Slovensko jezdí přednášet o této nepochopitelné zemi.

Podívejte se sami :

https://www.youtube.com/watch?v=gnjqxa_7G9I&t=993s

Na WEBu má mnoho fantastických reportáží z pohledu našich lidí.

Stačí zadat do youtube Pavel Dvořák

A mnoho lidí i od nás tam již začíná jezdit  na jeho akce  na venkově Číny.

 

Takové materiály se zatím bojí pouštět šéfové vysílání v jakékoliv  televizi, a na jeho přednáškách hlídkují pracovníci tajných služeb. Klidně bych si na to vsadil !

,.Proč nevzdělaný pražský primátor bojuje s  Čínou a žádá satisfakci? To nikdo v Číně nepochopí !.

Za co soudruzi -za co ?

Pravda je pro náš zase nebezpečná ?

A malou premii z Číny - Islám a Čína

https://www.youtube.com/watch?v=IjflqYjAX-Y&t=1719s

 

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 4.10.2019 16:21 | karma článku: 29,80 | přečteno: 601x