Čí ja tato země ? Je opravdu naše ?

Dnes jsem si pustil přenos z demonstrace na Václavském náměstí. Nějak jsme pochopil,že se demonstruje za jakousi svobodu těch " Nových, mladých lidí " . V některých vystoupeních zaznělo,že ti "staří"chtějí návrat starých pořádků.

Patřím ke generaci těch "starých" a neznám nikoho,který by chtěl návrat před rok 1989. Bohužel vidím,že rétorika  těch "mladých" odpovídá těm kecům neomylných představitelů minulého režimu. Vše je zahaleno v hávu boje proti vládním nařízením,které údajně brzdí celý život. To vadí také všem. Jen ti starší mají možná větší strach a vidí větší lež v mediích. Kam se hrabe dřívější Rudé Právo !

Samozřejmě je situace vážná a nějaké jednoduché řešení neexistuje.Virus covidu není  dosud isolován a tím pádem jsou veškeré vakcinace jen střelbou na neznámé cíle.Rozumní lékaři nedoporučují očkování ohroženým lidem a seniorům.Stres u lidí narůstá a případný příkaz nošení respirátorů,které dělají  problém lidem s dýchacími potížemi, vše jen zhorší. .

Nyní probíhá jakási kontrolní akce v Číně.

Zcela určitě nemohou nic nalézt a mohou jen dokumentovat, jak se změnil život v Číně. Proč v Evropě nikdo lidem neměří teplotu na všech místech, jako je to tam ? Samozřejmě se někde něco měří,ale masově se tato provence nepoužívá . Proč ?

v Německu prý přivrdili k cestující z Evropy i z Česka. Dá se  vir,který putuje v horních vrstvách atmosféry zastavit nějakým uzavřením hranic ? Zcela určitě nikoliv.

Je jasné,že  z miliard,které se vyčleňují na boj s nebezpečím,si mnoho lidí namaže kapsu. Asi to bude největší rozkrádačka od roku 1990. Bude to někdo kontrolovat ? A vše již probíhá ve velkém.Roušky za různé, velmi odlišné ceny,injekce,které jsou nevhodné atd atd...

Trošku ustoupilo do pozadí šílenství s imigrací. Ale nikdo neřeší emigraci z Česka. To opravdu někdo věří,že sem přijdou davy odborníků za všech oborů z Moldavie, Rumunska, Bulharska, Ukrajiny, Afriky a Asie ?

Možná,že se přijde dost lidí z USA,protože nějakou dobu tady mohou žít velmi dobře. Jenže  bankovní systém v USA připravuje velkou devalvaci  Dolaru, a to nebude sranda. A kolik sem přijde takových odborníků ?

Mnohým je již jasné,že budoucí kvalifikace bude úplně něco jiného než je dnes.Dnešní řemeslníci se jistě uživí i v budoucnosti,ale průmysl bude potřebovat úplně něco jiného.Ve zdravotnictví nebude potřeba většina lékařů. Soudy dnešního typu s nezvládnutelnými soudci skončí také. Učitelé se budou muset postarat o rekvalifikace doispělých. Řidiči nebudou potřeba. a mnoho věcí se ještě neví a lidé tomu navíc nevěří. Nějaká robotizace je prý neohrozí.

Když se prosadí federalizace Evropy,tak  se bude muset změnit i politický systém a zastupitelstva na všech úrovních.

Zvládneme to  ?

Zcela určitě ano. Čeká nás skvělá budoucnost života lidí s tvůrčím potenciálem. A ten jsme ještě neztratili.

 

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 31.1.2021 21:54 | karma článku: 17,24 | přečteno: 1207x