Chudák Donald !

Včera a dnes jsem četl mnoho komentářů o noční akci armády USA v Syrii. Myslím si, že většina komentářů lidí vůbec nezná pozadí  a nemá informace.Postupně se odkrývají podrobnosti a jsou velmi zajímavé. Někdo něco zvoral.

Rusofobové to mají jednoduché.Rusáci jsou neschopní a vůbec nepoužili svoje obranné systémy. Následně se dozvíte,že Rusáci byli od armády USA informovaní a tak tam žádní nebyli. Vysoká politika funguje dost odlišně od selského rozumu a je možné,že nyní se použije efekt vyšumění do ztracena. Trošku to v poslední době vypadalo jako v době Reagana a Gorbačova, kdy se některé ledy bortily. Hoši v USA demonstrovali své očekávané postavení ve světě a protitrumpovská lobby v USA vyhodila ven testovací vojenskou akci. Z vojenského hlediska je otázkou,proč? Ve vztahu k Rusku nula a ve vztahu k Syrii další nula. Je krajně nepravděpodobné, že důvody předkládané USA někdo potvrdí.Sledovat, jak letí k zemi tři  bomby a několik jich vybuchne správně a jedna nějak jinak, je pohádka pro neználky.Co se vlastně stalo a kdy, se možná nikdy nedovíme.

Já si opravdu nedokáži představit,že při bombardování nepřátelskými letouny někdo kličkuje mezi vybuchujícími bombami a počítá,kde a jak co vybuchlo. Ten zmatek po akci byl taky zvláštní. Jen ti mrtví byli skuteční a to je to hrozné. I sledování ze špionážních družic není jednoduché.

Nechce se mi ani věřit náhodě při bombardování nějaké laboratoře či skladu. Již si moc nepamatuji všechno za školy ,ale teplota při výbuchu běžné bomby spolehlivě zlikviduje chemické látky a nebo je rozptýlení chemikáliíí tak značné ,že  náhodná výroba chemických jedů je také nepravděpodobná.

Více jsem schopen akceptovat,že  vybuchla nějaká dálkové spouštěná nálož chemické výbušniny. To lze lehce připravit a realizovat.Určitě se nikdo k této akci nepřihlásí. Jen zpravodajské jednotky již možná pravdu znají,ale vše se využívá v informační válce. Správné načasování oznámení zjištěných údajů může být celosvětovým šokem,který se dá dobře využít. Jen se dnes neví, kdo má a jaká esa v rukávu..

Snad se podobné akce nebudou rozšiřovat, protože jsou i protitrumpovsky laděné. Samozřejmě je Trump prezident USA a nemůže být žádný chudák

.A bylo by také dobré antiamerikanismus a rosofobství  zahodit na smetiště dějin. Nikomu to nic nepřináší.

A o tom to je.

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 8.4.2017 10:17 | karma článku: 24,37 | přečteno: 921x