Česky Elon Musk vymyslel revolučni baterii a hlasí že má vyprodáno na 100 let dopředu

Reklama je asi nutná,protože potřebují dotace. V Česku je navíc pravidlem,že podobné projekty zavánějí " tunelem". Možná,že se jedná o geniální nápad,ale nevěřím,že se to zvládne v marketingu.

Tady si můžete pročíst nějaké podrobnosti

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesky-elon-musk-vymyslel-revolucni-baterii-a-hlasi-ze-ma-na-sto-let-dopredu-vyprodano-7680

 Rád by viděl magora,která by si koupil něco s dodávkou za 100 let. To hoši přehnali se svojí troufalostí. Asi jim radili lidé s fantazií. Ale lhát se nemá, i když se jedná o mlhu na náš způsob.

Číňané zcela jistě vše sledují. Jen jdou do jasných projektů,které si řídí sami. Nám určitě nevěří.

EU do toho peníze určitě nedá,protože není zájem poškodit ostatní průmysl.

Vývoj jde jinou cestou a omezení surovin je jasné. Tvořit něco bez příslušné infrastruktury je nesmysl. Zatím nemáme takovou nevyužitelnou kapacitu  výroby elektrické energie a spolupráci v této oblasti  minimálně v rámci EU. Náš parlament má jné starosti než řešit podporu výroby v ČR. Ekonomika společnosti se již dostala na okraj zájmu.

Osobně  si myslím,že nápad může být v pořádku,ale plány jsou na vodě. Vývoj v energetických zdrojích založených na podobných principech je obrovský a nikde není vyloučeno,že bude vše jinak.

A nějaký Elon Musk tu není. Všichni, co jsou za vodou, mají jiné plány. Odrbávat lidi je mnohem jednodušší, než podporovat vynálezce. Stačí se podívat na výsledky Homekredit a bankovního systému skupiny PPF.

Uvidíme,jaký bude další vývoj.

Jen osudy vynálezců nejsou růžové..........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 8.3.2018 9:08 | karma článku: 13,31 | přečteno: 625x