Budeme zase ležet s vlčákem v příkopě na hranici ?

Nevím, jaká propaganda organizuje rozesílání informací o nutnosti fyzického chránění hranic Česka. Sice se to pár kompetentních lidí snažilo vysvětlit,ale akce roste a bobtná. Nějak všichni zapomínají,že vlastně nemáme armádu .

Samozřejmě jde o úkol technicky řešitelný i když z mého hlediska zbytečný. V různých sci-fi filmech to již dávno vyřešili a ačkoliv se na toto umění nedívám, tak jsem viděl, jak dálkově odstřelovali hlavy těch nezbedných revolucionářů. To by se zcela určitě mnoha lidem líbilo.Jen by se pár lidí výchovně vyděsilo.Možná, že by dnes šla vymyslet i humánější alternativa a hned odpalovat ty hlavy by nebylo nutné.

Máme rok 2017 a fungují minimálně 3 oficiální sítě pro navigaci a vyhledávání čehokoliv. A to jsou jen informace určené pro bezpečnost.

Snad každý voják ví, že nějaké fyzické střežení naší hranice v roce 2017 je pitomost.

Stejně jako budování těch zdí a zátarasů. Dav nezastavíš ničím.

Když to řekne paní Bílá,tak ta to má v hlavě srovnané jen jedním směrem..Ale dnes tyto informace šíří mnoho lidí  a ministerstvo pravdy by mělo nyní velice pracovat. Jistě to je Putinova lstivá propaganda, aby se mohl dost smát.Je zajímavé, že vše šíří i lidé, kteří se jezdili před rokem 1989 dívat na Šumavu, jak to naše zabezpečení funguje. I já ten obrázek mám nadosmrti před očima. A již nechci !

Dnes stačí každému, kdo nemá řádné doklady nasadit  elektronický náramek a evidovat pomocí navigace jeho pohyb. Když nebude tam, kde by měl být,tak ho systém automaticky vyhledá a zaměří. Stačí potom pár lidí zavřít a bude klid. Toto zařízení by mělo být jednotné v celé EU a levně vyrobeno ( asi v Číně) .  Cena by měla odpovídat levnému  telefonu. Jen napájení musí být řešeno jinak, aby ke každému nemusela jezdit policie,když se to vybije. Ale to je jen technický problém, jak to udělat. Stejné zařízení by měli mít hodní vězňové  při pobytu doma a třeba i nezaměstnaní s podporou, aby nepodváděli.A takový systém by evidoval i vydávání stravy a evidenci dalších nákladů. Takové EET s daleko větší důležitostí a smyslem.

Vojáci s flintičkama jsou mnohem dražší alternativa a ještě se jich pár postřílí mezi sebou. Ten Švýcarský případ, který je obecně uváděn, pokud takto funguje, tak to je neskutečně drahá záležitost.A na to nemáme stejně.

Je zajímavé,že toto technické řešení v roce 2017 nikoho nenapadne - a to máme ve vedení dost lidí.

 To, co tady již roky páchají poslanci a vláda - budují systém pro vězně a recidivisty, je jen a jen korupce a podvod. GPS systém tě najde kdekoliv. Jen ten náš Galileo nějak hapruje. Asi zase Putin zapracoval. Ten je přeci všude a pořád !

Stejně nic jiného, nikdo nevymyslí. Využití široké, protože jak říkal Švejk - na prosté lidi musí být přísnost.

Ale znovu zdůrazňuji - vše je zbytečné !

a potom bude klid a bude líp !  A ten má v roce 2017 stejně podle proroctví nastat.

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 29.1.2017 9:04 | karma článku: 18,42 | přečteno: 818x