Bojíte se Islámu a budoucnosti ?

Současný tlak politické scény se již dostává do extrémů.Realizovaný systém již vyčerpal své možnosti a musí přijít něco jiného.Konspirační teorie říkají,že covid je přípravou na totální změnu finančnictví.Třeba to tak je,ale ?

Jde dnes vůbec o finance ? Potřebujeme k životu nový finanční systém ? Asi ne.

Bezhotovostní systém to určitě nevyřeší rychle.Jen budou mít lidé další obavy z nějakých krádeží.

Nyní jde o systém předávání kompetenci z neviditelné ruky trhu do jiných sfér. Opatrně se mluví o umělé inteligenci,ale nikdo neví ,co to vlastně znamená. Pokud je umělá inteligence inteligentní,tak nemůže obsahovat ideologické zázemí. Nebo implementované politické zásady dnešní doby s antiruskými či jinými antitendencemi.

To by byla asi inteligentní diktatura nového typu.

Ukažme si to na příkladu islámu,který je tady vnímán jako diktatura nedemokratického fašistického provedení..Již tato definice je úplná pitomost.

Sledují se tady bezvýznamné islámské státy,jako je Afganistán či Saúdská Arabie,která to má k Islámu  relativně daleko.Někdo dokonce říká,že jde o policejní Islámský režim.

Všimněme si stavu v takové Indonesii.( údaje Wikipedie)

Indonésie, plným názvem Indonéská republika, je stát v jihovýchodní Asii a Oceánii tvořený 17 508 ostrovy. S více než čtvrt miliardou obyvatel jde o čtvrtý nejlidnatější stát světa a rovněž o stát s největším počtem obyvatel hlásících se k islámu. Státním zřízením země je republika s voleným prezidentem a parlamentem. Hlavním městem Indonésie je Jakarta.

Kupodivu z hlediska kulturnosti je to takto  :.

muslimovéprotestantiřímští katolícihinduistébuddhisté

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 19.9.2021 11:23 | karma článku: 9,10 | přečteno: 369x