Babišovi ministři navrhli škrty, kvůli nimž přijdou tisíce lidí o práci.Zpráva z tisku !

Jakpak to budou komentovat "chvilkaři? "Když to navrhuje Babiš,tak je to prostě hrozné.Nebo je to krok správným směrem ? Kdo to ví , odpoví.

Současný stav výpočetní techniky umožní lehce snížit počet státních úředníků o 50 %. Všude  se přemnožili jako trpaslíci u Zimrmana.

Banky dělají totéž,jenže tam je tlačí konkurence z jiných států. Náš píseček již není nijak bezpečný.

Nová průmyslová revoluce a digitalizace zruší stejně 30-50 % současných pracovních míst a budou se vytvářet úplně nové služby.  Jen tady spíme a ve školství té nové průmyslové revoluci 4.0. nevěří.

Osvěta není žádná,protože lidé čekají pořád na zázrak,který nepřijde.Političtí hlasatelé radějí hlásají pitomosti o nebezpečí z Ruska a Číny,.

To nebezpečí je dokonce velmi reálné,protože se vyřazujeme na vedlejší kolej a těžko zachytíme vývoj světa.. Vlak nám ujíždí a my máme tančit a juchat, jak se máme výborně ?

Víceúrovňová Evropa je na pořadu dne. To nezabrzdíme,protože již mnoho let jsme brzdou my a naše nezodpovědnost.Neználkové by dokonce vyskočili z vlaku do džungle !

Nejsme součástí měnové unie,protože prý vyjednáváme lepší podmínky.S kým - proboha ? A jaké ?

Volný pohyb pracovních sil a kapitálu brzdí naše neschopnost harmonizace daňových a sociálních pravidel.

Proč zde máme ještě Úřady práce,které v Německu již zrušily před mnohal lety ! Ale mají tam městské zprostředkovatelny práce. a ne naše podvodné  a zlodějské agentury práce .

Proč nepřevezmeme jejich systém podpor v nezaměstnanosti a navazujících pravidel ? Proč tady podporujeme zločinné exekutory a insolvenční správce ?

Vše napomáhá k páchání trestné činnosti mnoha druhů. A vše se pokud možno utajuje.

Na co je dobré,že máme údajně nejnižší nezaměstnanost,když lidé vidí , jak to funguje jinde ?

Pozitivní informace jsou potřebné. A toto plánované snižování stavů Státních zaměstnanců je pozitivní zpráva.

Bude to vše ještě boj,ale pořád je šance,že bude líp !

 

Autor: Bedřich Dvořák | sobota 16.11.2019 11:54 | karma článku: 24,81 | přečteno: 968x