Agenty OO7 máme i u nás !

„Povedlo se nám něco, co se nedařilo celých 30 let.“ Hamáček o Vrběticích jako velkém úspěchu vlády.To jsou slova místopředsedy současné vlády,které lze těžko hodnotit.

Nákaza podivným virem zanechává určitě stopy na myšlení a sebehodnocení.Je neprosto jasné,že dnešní elitáři již musí z kola ven,případně i úplně jinam.Je mi opravdu divné,že se přímo zapojil i Andrej Babiš,který si dlouhou dobu  udržoval jakýsi nadhled. Výměny ministrů jsou již úplně mimo mísu a někdo mu musí značně našeptávat.

Jestli to takto fungovalo i před rokem 1989,netuším. Možné je všechno. Jen ti našeptávači jsou odjinud.

Asi proto jsou zavřené hospody,aby hlas lidu nemohl nic hodnotit u piva.. V restauračních garážích a stodolách se hodnotí s menším množstvím posluchačů a reportéři Seznamu tam nejsou.

Budoucí volby by se mohli o nějaký rok posunout,protože nevyřeší vůbec nic. Možná,že ANO dostane 25 % hlasů a opozice bude mít navrch , i když to bude spletenec hadů. Babiš odstoupí stejně jako Paroubek,protože nepůjde vytvořit žádnou rozumnou politickou vládu.. A ty vlády " odborníků" slouží jen na otevírání stavidel penězotoků.

Prostě končí  tzv.parlamentní demokracie a musí být vytvořeno něco jiného. To sami nevytvoříme  taky v tom našem chlívečku. Můžeme maximálně  hledat další Vrbětice a podobné pitomosti.

Samozřejmě jsme v ohnisku pozornosti všech možných i nemožných zpravodajských skupin.V těch Vrběticích jistě agenti z Ruska vše natáčeli z přilehlých kopců pro budoucí využití. Ale určitě nenosili v krosnách tuny výbušnin pro vyhazování chybějích zbraní do vzduchu, které někdo s požehnáním vyšších míst prodal kamsi do světa.. Zcela určitě žádný špion neukradl ani jeden samopal, bednu patron a ani jednu protitankovou zbraň. Asi si neodnášeli ani ty nášlapné miny.

Vzpomínám,jak se  v té době psalo,že ty další výbuchy  vznikají při pobíhání vyplašené zvěře. Ta byla jistě vyplašena,ale kanci tam nehledali zapomenuté svačiny zpravodajských agentů.

Máme další historky k popukání. Jen není pořád jasné,kde se jim tak chcechtá.

Bylo by nejlépe zapomenout. a to nelze.

a očité svědectví

 

https://www.youtube.com/watch?v=NQ8vuqzGw4E

 

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 16.5.2021 11:00 | karma článku: 23,54 | přečteno: 569x