Jsi důchodce? Raději spáchej do konce roku sebevraždu!

Žvanec nám roste a roste a lidé stárnou a neví co dál...

Stoupněte si na ulici a žebrejte. Snad se najde milá duše, která vám otevře své srdce a pár drobných do klobouku vám hodí.

Pokud se přece jen rozhodneš, že sebevraždu nespácháš věz, že po novém roce umřeš hlady, zmrzneš či zhniješ špínou. Tak si vyber milý důchodče. Kosti už ti chátrají a tvá kondice taky za moc nestojí, takže vydělat pár drobných, aby sis mohl dát jídlo chudých tě asi dnes opět mine. Musíš bohužel zapojit svůj chatrný mozek a popřemýšlet nad tím, jak si vydělat.

Populace nám moc neroste, starých a nepotřebných přibývá, jak nejlépe se jich zbavit? Jednoduše, všechno zdražíme a budeme se vymlouvat a vymlouvat a vymlouvat na to, že je to strašně moc potřeba. zdůvodníme to trapnými kalkulacemi a zahrajeme spotřebitelům na city. Ale ruku na srdce, najde se blázen, který koupí máslo za 60 Kč?

Do řady těchto bláznů si nestoupnu a věřím, že ve frontách nepotkám člověka nad 60 let. Nemá se snad stáří prožít v klidu, s pocitem alespoň nějaké jistoty, důstojně a s dobrým posledním oddechnutím?

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eva Bednářová | úterý 6.11.2007 7:07 | karma článku: 27,04 | přečteno: 2065x