Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Aretta

14. 4. 2012 14:02
To je škoda... těšila jsem se,

že máte nový článek... a tenhle už znám;-)

0 0
možnosti
P

panialena

14. 4. 2012 12:08
Autorko jste opravdu výjimečná

protože nejde odpovědět v diskudi o golfu, napíšu Vám slečno odpověď zde. Vy jste opravdu svými výpady zlá. A všichni, co Vám tady napsali, že s Vámi nesouhlasí byli označeni těmi nejhoršími nadávkami od vás a napadeni, že jsou vlastně jeden člověk. Jen jestli nejste také jeden člověk pod různými přezdívkami tady právě vy a píšete si své komentáře sama. Jak tady někdo napsal, jste opravdu výjimečná, svojí zlobou a záští vůči lidem, věčným shazováním všech a všeho a v životě vás s tímhle přístupem opravdu čekají jen problémy. Myslím, že adminům by měli nahlásit Vás, protože jiní autoři zde mají také nesouhlasné reakce ale nikdo není tak útočný a zlý ve svých odpovědích jako vy. Sbohem.

0 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

14. 4. 2012 12:29
Re: Autorko jste opravdu výjimečná

Že Vás baví mi tady stejnými slovy pod různými nicky říkat furt to samý....sama se řadíte do sorty lidí a činů, proti nimž je tento blog zaměřen...radši už mažte na ten golf, alou;-)

1 0
možnosti
V

VieraV

13. 4. 2012 15:04
Proč tolik útočnosti

Proč hned tolik útoků na všechny, co s Vámi nesouhlasí a kterým se Vaše články nelíbí? Proč jsou hned Vámi označeni např.  že mají komplexy? (diskitas). A proč se hned rozčilujete, když Vás přirovnali ke stejné sortě, o které píšete?

Kde je Vaše novinářská etika? Jen si někdo dovolil Vám napsat svůj názor a po Vaši reakci to vypadá, že kdyby stál vedle Vás, kdoví, co by se mu stalo.

Copak si myslíte, ža Vaše pravda je ta jediná správná a kdo nesdílí Vaše názory, je hned označen těmi nejhoršími přízvisky?

Také jsem znala jednu takovou jako jste Vy a měla v životě kvůli své povaze jen samé problémy. A když jí to došlo, bylo už na všechno pozdě, protože lidé si hodně pamatují.

A stejně  jako dotyčný dole, Vás číst nebudu.

0 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

14. 4. 2012 9:30
Re: Proč tolik útočnosti

Zlato, fakt už se na to vykašli...jen to generování různých nicků Ti musí dát spoustu práce, panialeno, lekarkoduse aj....že radši nejsi na golfu? Třeba se tam vyřeší i problémy, které máš evidentně sama se sebou;-).

K tvému dotazu - já nejsem novinářka, jsem blogerka. To je velký rozdíl. Podstatou blogu je to, že nevyjadřují názor redakce, ale pouze a jen názor blogera. Bloger, jež zachovává kodex blogera (je dost přísný a místní admini trvají na jeho dodržování, rač si jej na idnesu přečíst), může bez obav v naší krásné demokratické zemi publikovat názor na cokoliv. Moje články jsou zde považovány za oddychové a humorné, pokud se snad někomu zdají urážlivé, bude porucha někde mezi hlavou a klávesnicí. Každopádně Tě nikdo nenutí sem opakovaně lézt a těmito strašlivými nactiutrhačnými články kazit svůj jinak příjemný den.

0 0
možnosti
D

diskitas

12. 4. 2012 19:05
nerozumím

Jsem na tomto serveru krátce a dívám se na různé články. Přiznám se, že ostrovtipu této autorky nerozumím. Termín bulvární blábolil se dá zrovna tak použít pro ní. Ti blábolilové, o kterých píše, si svým blábolením docela slušně vydělávají (Wiewegh a další) narozdíl od ní, protože většina blogerů bloguje pro radost a zdarma. A jestli je bulvár podřadné čtení? Ano,  je. Ale proč pro podřadné lidi? Spousta lidí čte bulvár jen tak mimochodem cestou do práce, kde cosi smysluplného tvoří. O jejich podřadnosti tedy nemůže být ani řeč, ale o takto ostře skoro až arogantně vymezených názorech autorky  ano a navíc když o sobě píše, jak nesnáší "lidskou pitomost". Spousta lidí by jí mohla opáčit: Nápodobně.

A protože tahle autorka není moje krevní skupina, budu raději číst ty autory, kteří neblábolí a píší o těch smysluplných tématech.

Doufám, že jí teď nebudu jejím ostrovtipem či arogancí napaden bez možnosti obrany. To by bylo nefér.

Takže jen tak mimochodem a bez urážky: tohle je můj názor.

0 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

13. 4. 2012 13:15
Re: nerozumím

Zas jeden, co se naučil psát , ale nenaučil se číst...bulvární blábolilové jsou bulvární novináři, kteří mj. právě Viewegha očerňují a berou za to slušný prachy.  Takže už v prvním seku jste mimo mísu, protože Vám nedošlo, o čem se v článku opravdu píše. V druhém seku - ano, považuji bulvární noviny za podřadnou součást novinářské práce a lidi, kteří je čtou a BEROU VÁŽNĚ (s důrazem na zdůrazněné) za lidi pomýlené a chatrného rozumu.

Běžte tudíž číst jinam, nikdo Vás zde nedrží, neřku-li nenutí trousit hloupě cílené urážky (bez urážky;-))pro povzbuzení bujení Vašich komplexů. Howgh.

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

26. 3. 2012 21:24
pěkný topííí.....za mě ohřívač

R^ .....přiznám, že moc nejsem schopen přelousknout bulvár, páč to mám za 2 min prolistovaný a kromě receptu a úžasně blbých dopisů čtenářů tam nejsem schopen nic strávit.....měl jsem sice v hendce jen pár exa v holičství....ale myslím, že pikčr jsem si z toho mejknul řádnej.;-D

0 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

27. 3. 2012 10:05
Re: pěkný topííí.....za mě ohřívač

super nick!R^

0 0
možnosti
UL2

UPA Laborec 28

21. 3. 2012 15:25
hezky napsáno, Topinko

:-)R^R^R^

2 0
možnosti
PH

Azbestus

21. 3. 2012 14:51
...okozené slečny, atd...:-))

Moc brilantně sepsáno s madhledem nadsázkou a skvělým humorem.

Dalšího panáka máte u mne...teda je to trochu z ruky, ale zase jich dostanete, co hrdlo zaráčíR^:-)

2 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

21. 3. 2012 16:41
Re: ...okozené slečny, atd...:-))

Děkujuuuu! Jde na mě jaro, což se projevuje tím, že mám nutkání sedat do zahrádek a pít jedno pivo za druhým...snad se někdy panákově střetneme:-)

2 0
možnosti
SAK

slusna a kulhankova

21. 3. 2012 0:30
Hm, jak by to tady vypadalo,

kdyby devadesati procentum obyvatelstva vzali obcanky?

0 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

21. 3. 2012 16:41
Re: Hm, jak by to tady vypadalo,

Byl by tady skoro stejnej bordel jako teď, akorát by za to reálně bylo zodpovědných daleko méně lidí...stačily by pro ně lampy:-)

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

20. 3. 2012 23:58
Je to pochmurné,

ale takhle potěšilo! ;o)

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

20. 3. 2012 23:24
Můj vztah k bulváru je neutrální

sám ho nečtu a neznám sílu, která by mě k tomu donutila. Nicméně ho respektuji - pokud má nějaké zboží svého kupce, není zbytečné. Co onomu kupci přináší, že za bulvár (případně lajfstajlové časáky) dá obnos svých pracně vydřených peněz, je čistě na něm. Jemu by zas mohlo přijít divné, že odebírám odborný fotografický časopis a v mládí jsem odebíral říši hvězd (což nebylo o oněch dnešních pseudohvezdičkách, ale o těch skutečných - astronomický časopis). Takže proč to tepat - každý má své.

S tezí "cena za slávu je ztráta soukromí" se dá i souhlasit (protože mnoho slavných je tak právě proto,  že obětovali soukromí). Jen by to měla být pravda. Za lež by měl následovat adekvátní trest (tím adekvátní myslím citelný - ne pokutu 50.000, když jsem na lži vydělal milion).

Váš návrh je zajímavý, ale narazil by právě na ono nutné prolínání mnoha příběhů.

A na konci jste si naběhla: u nás neexistuje nelegální stahování filmů a hudby, je to košér (viz. http://jdem.cz/t8s58 )

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4257x
Geoložka, běžkyně, triatlonistka a tanečnice flamenka s rozvinutým smyslem pro hédonismus.

Autorka knih "Z lehu k běhu" a "Vánoce na sádle a jiné trable". Redaktorka časopisu Cosmopolitan.

Principiální odpůrkyně pitomců všeho druhu a propagátorka užívání zdravého rozumu ve všech aspektech lidského života.

www.pivaruvpruvodcegalaxii.cz

https://www.facebook.com/barboratopinkovaspisovatelka/

http://www.vecizpolicky.cz