Diskuse

Podlesníky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PGS

pgjed

24. 2. 2012 8:08
Tož to nejsů podlesníky!

Milá paní  Tomšů, to co popisujete,  to je erteplový (zemákový, nebo grumbírový) pagáč a s podlesníkama to nemá zhola nic společného. Podlesníky sů ze syrových erteplí, vajco, můka, sůl kmín a těsto sa pak smaží na panvi, nebo na brutvánku na sádle. To sů podlesníky, tak, jak sa dělajů na Kopanicách. Tož dobrů chuť a na brkání štamprlíka téj bíléj.  :-)

0 0
možnosti
BT

Beruše

24. 2. 2012 10:01
Re: Tož to nejsů podlesníky!

Tož vidíte, takový kúsek zme od sebe a už sa nemožeme domluvit ;-);-D Ale mysím, dyž vy si doma uděláte svoje podlesníky a já zas ty svoje, budeme obá spokojení a bude nám šmakovat. Naštěstí zapíjáme stejně - tož nazdraví a ať vám slúží! :-) A děkuju za recept, vyzkúšám! Múka také polohrubá?

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Snažím se každým dnem růst, ale je uklidňující, že mám zatím oba rodiče, a tak jsem stále něčím dítětem.

Překročila jsem čtyřicítku, mám tři děti s jedním manželem, pracuji na půl úvazku absolutně mimo svůj původní obor a baví mě to.

Obdivuji Baťovce; skláním se před lidmi, kteří už našli svou cestu a jdou po ní aniž by omezovali své blízké; jsem moc ráda, že žiju v této zemi, ale také se ráda podívám za její hranice. Je to poučné a obohacující.