Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

kami_cze

29. 1. 2008 11:24
názor

hodně českejch pop zpěváků a zpěvaček se snaží napodobit americkej styl. kerndlová mi připomíná parodii na j.lo a několikrát jí tam ujel hlas, to by se profíkovi stát nemělo, že? sámer mě dostal, když řekl, že jeho píseň "pick a star" v překladu znamená "dosáhni ke hvězdám" - o česko-rádo-by-anglické výslovnosti sámera, kerndlové, lbp a le monde (zpěvačky) lépe ani nehovořit.

líbili se mi gipsy.cz - energická muzika, žádný kopírování, tohle u nás na hudební scéně fakt nikdo jinej nedělá, toxique byli taky hodně zajímaví, sice taky napodobujou, ale byli dobrý, čechomor taky paráda, dan nekonečný bezva show jako vždy .

ale výběr zúčastněných 10 interpretů reprezentujících Českou republiku byl jaksi trochu mimo - ale absolutně chápu, proč se interpreti jako kryštof, support lesbiens, lucka bílá, aneta langerová do takový soutěže nehlásí - proti komerčním výtvorům českýho showbizu (který jsou nacpaný snad všude) to nemá cenu, tady kvalita nevítězí!

0 0
možnosti

Jana

30. 1. 2008 11:27
Re: názor

A support Lesbiens mají dle tebe dobrou angličtinu? Podle mě hroznou. Ty skupiny tu mají své postavení a neúspěch nemají v plánu. A on by tam přišel

0 0
možnosti
KP

kami_cze

4. 2. 2008 16:50
Re: Re: názor

ne, angličtinu dobrou nemaj

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).