Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TTBS

three times banned star

17. 4. 2010 2:24
Proč se všechny děti bojí Deža z 1.A?

Protože má v 5.B tátu.

0 0
možnosti
TNO

trust no one999

2. 12. 2009 23:45
Hele Pat'o, jak dlouho ti trva naklikat karmu k

tomu vyplodu cos tady ted vyprodukoval??;-D;-DRv

0 0
možnosti
GP

Ganga Parbat

2. 12. 2009 7:45
No, s PÁŤOU polemizovat nebudu,dostal bych se na jeho úroveň

ovšem na jedno se zeptám: PROČ tady u nás, v České republice, nikdo nějak moc "neprotestuje" proti Vietnamcům a pod.? Že by to bylo tím, že nedělají bordel, pracují, živí se sami (byť možná i prodeje padělaného zboží), nechtějí žádné dávky, neobtěžují lidi kolem sebe neustálým křikem, ...? 

Jinak, teda, pane Bango, cikánů znám spoustu, a to bohužel z velmi těsné blízkosti, bydleli v mých bytech a nepřál bych vám s s nima každý měsíc dohadovat o nájemném, nepřál bych vám (po letech soudů) ty byty vyklízet ...! Rv 

0 0
možnosti
ÉÍ

Énriko Íglézias

1. 12. 2009 23:19
Pane Bango, je mi z vás do pláče.

Nikdo vás nemá rád, celý svět je rasistický a proti vám. Přitom jste vy romové takoví hodní, pracovití, je radost vás mít za sousedy. :-(

0 0
možnosti
JR

Daun

24. 2. 2009 19:28
Mohl byste, pane Bango,

prosim okomentovat nasledujici clanky?

http://reflex.cz/clanek15608.html

a

http://www.sme.sk/c/4316830/denisa-havrlova-romska-otazka-je-neriesitelna.html

Ten druhy napsala slovenska cikanka...

0 0
možnosti
C

Cocotus__Interruptus

1. 12. 2009 21:53
Re: Mohl byste, pane Bango,

Ano, jiste. Jste hnusny rasyysta a ksenofoop! ;-D

Ale budme naivni a predpokladejme, ze dotycny komentovat bude. Tak bych prosil o komentar k nasledujicim oficialnim statistikam slovenskeho ministerstva spravedlnosti.

http://www.justice.gov.sk/h.aspx?pg=r30&htm=http://www.justice.gov.sk/stat/stat_roc02.htm

Viz odkaz Rekapitulácia vývoja trestnej činnosti ( 1998 - 2002 ) - Percentuálny podiel jednotlivých kategórií páchateľov.

0 0
možnosti
U

Ultimatni.Anihilator

21. 6. 2008 23:54
Vysoce TRAPNE

Tak jsem obětovala trochu svého vzácného času a  prošla si výplody Bangy i relevantní komenty pod články. Rezultát zhruba takový:

1) panáček je neskutečný rasista - jako příslušník "bílé majority" jsem se několikrát cítila od něj i jeho kofola co-fighterů uražená. Hnus na entou

2) Absolutní primitivismus ve věci cejchování společnosti magickým slovem NÁCEK. Termín nácek referuje k nacismu, se kterým se já rozhodně neztotožňuij a přesto jsem hluboce přesvědčena, že mě oním kouzelným slůvkem jakýkoliv cikán označí taktéž.  Je evidentní, že je pod Bangovy rozlišovací schopnosti uvědomit si, co obnáší termíny nacismus, nacionalismus, extrémní nacionalismus či fašismus, a že v žádném případě nelze u těchto pojmů synonymizovat. 

3) Označeni "cikán" je české označení příslušníka cikánského etnika. NIKDY nepoužiju slovo Rom, protože je z cikánštiny, která mě nezajímá a kterou neovládám.[>-]

0 0
možnosti

Jakub M.

26. 2. 2008 21:26
redakce iHeute zasáhla

Redakce iHeute zasáhla a politicky nepohodlný blog Petra Štursy smazal. Nyní již máte o kritika méně.

0 0
možnosti

marie

17. 2. 2008 2:24
ještě pořád blogujeme?

Vážený pane, píšete :"Máme stejná práva a povinnosti, jako mají ostatní ne-romští (tedy Češi) obyvatelé této republiky. Kašlu na to, jestli Gejza z Ostravy kradl ve, že :", to jste napsal velice dobře, všichni máme stejná práva, ale i stejné povinnosti, a právě k těm povinnostem, se někteří příliš nechtějí znát.. a protože mě zajímá jak vůbec lidé žijí, podívala jsem se na Wikipendii, jak žijí Rómové nebo-li Gitans, ve Francii, je to zajímavé, podívejte se.

0 0
možnosti
BN(

Bůh Nejvyšší (12)

17. 2. 2008 1:44
Pane Bango,

za prvé, česky se Váš národ nazývá Cikáni, nikoliv Romové, to je Vaše terminologie. Na názvu Cikáni nevidím nic hanlivého, vy ano?

Za druhé, za život jsem osobně viděl, potkal a zažil spoustu Cikánů, ale jen jeden z nich si zasloužil můj respekt. Byl to inženýr v pobočce velké zahraniční firmy. Ten zbytek nestál za řeč.

Aby bylo jasno, nemám rád zloděje a příživníky bílé, černé, žluté, to je jedno. Nemám rád pozitivní diskriminaci. Jeden metr všem. Jedině pak můžete získat respekt a uznání ostatních.

0 0
možnosti

Martin V

13. 2. 2008 18:48
Hezky napsané

Napsal jste to opravdu hezky, hlavně bych vypíchl tu část kde píšete, že máte nejen práva, ale i POVINOSTI, to se moc v komunitě co obhajujete neví.

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).