Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jena

6. 1. 2008 15:16
takova je zivot

tenhle clanek a dalsi od vas se mi libil. taky uz tak nejak premyslim kam je neposilat neadekvatni lidi, kdyz uz tak to trochu obratit trochu ironie a sarkasmu v podani S+G nikdy neskodi, a pokud uz si nekde vazne chci stezovat tak zasadne slusne(Y)

0 0
možnosti

igita

28. 12. 2007 11:08
jáj devla mar jich

0 0
možnosti

Lešenářský Trubka

5. 12. 2007 18:27
Inu...

Jak tu čtu Vaše reakce, zdá se mi, že u všech operátorů je běžné, že se převádí pouze nevyčerpané minuty z minulého období a ty se pak zřejmě vyčerpávají až po vyčerpání tarifu pro daný měsíc. Pokud je to příliš nesrozumitelně napsáno, tak mne omluvte.

Osobně mám paušál od O2. A světe div se : Pokud nevyčerpám volné minuty, převedou se mi do dalšího měsíce a tyto převedené čerpám nejdříve a nikoliv až po vyčerpání tarifu pro daný měsíc. Takže mám skoro každý měsíc "nevyčepráno" a převádí se mi, ač volám o 106. Nebo snad v mém případě dělá telefonica nějakou chybu? ;-)

0 0
možnosti

azor0

7. 12. 2007 16:43
Re: Inu...

Ma pravdu předsedo hihi ;-)

0 0
možnosti
LP

1_Kopretina

30. 11. 2007 6:24
Kritika

nechápu proč se navážíte do autora - jen vtipně popsal svou zkušenost.

A ruku na srdce kdo z vás rozumí těm smlouvám - Několik stránek nesrozumitelného textu, který musíte číst opravdu pečlivě, a několikrát a mezi řádky, protože jinak pak kroutíte hlavou nad vyúčtování.

A ještě k těm zastáncům - fakt mě může naštvat, když se potřebuju provolat na infolinku a to se ted netýká jen mobilních operátorů - a automat mi oznámí, že všichni operátoři vyřizují volající přede mnou a nechá mě viset na lince s příšernou muzikou. Po 10 minutách to vzdávám - pokud jsou to bezplatný linky tak jsem ochotná těch 10 minut čekat, ale na modrých linkách je to okrádání.

0 0
možnosti
K

kire001

27. 11. 2007 17:32
Celý článek je blbost...

Pane P.Bango, jediné co se stalo je, že jste si nedokázal zjistit, že vodafone převádí neprovolaný kredit pouze z předchozího měsíce. tato informace je veřejně známá a snadno dosažitelná na stránkách vodafonu. Zvolil jste si příliš vysoký tarif, který nedokážete provolat, nezjistil jste si podmínky a tak můžete nadávat pouze na sebe. Hold zkuste si vybrat tarif který bude odpovídat vaší útratě a nepsat o svojem omylu a házet to na celou společnost. každému by se líbilo volat za nižší ceny které jsou u vyšších tarifů;-)

0 0
možnosti

OneTearofBlueDeer

27. 11. 2007 21:54
Re: Celý článek je blbost...

zrejme patrite do te skupiny obcanu, ktera ne telekomunikacnich poplatcich vydelava. Ja chapu a uz jinde pisu, ze si clovek musi smlouvu dukladne precist, ale nemuzete uprit, ze se provider snazi vsemi legalnimi a nekdy i nemoralnimi zpusoby (velikost pisma, nesrozumitelne formulace) zakaznika dohnat k podpisu drive, nez vsemu rozumi......pokud ovsem podepisu, tezko bycha honit........

0 0
možnosti

regazzi

27. 11. 2007 15:51
Jak to je v zakulisi

Vy tady vsichni mudrujete o tom,jak se firmy k VAM zachovali blbe, atd.Jenze: skutecnost je takova, ze ony vyhodne balicky, akce, darky, vylepseni a podone vymysleji mladi dynamicti manageri, kteri, a ted davejte dobry pozor, jsou placeni za pocet schvalenych projektu uvedeny v zivot. Bonusy za tyto projekty jsou v radu desitek az stovek tisic, podle postaveni ve firme. Pak vypadaji porady projektovych teamu u operatoru, ale i v bankach takto:Hele Karle,musime ten projekt vymyslet tak,abysme kliose natahli, ale on to nepoznal - Pockej,ale to je moc vokaty.- No neboooj, Vita v marketingu to pokryje,uz to ma promysleny.-Jo tak to jo.-Hele kdo to schvaluje,Steve ? - Jo Steve-Hele tak to Stevovi hod do Powerpointu,dej tam jen orezany cisla,at to nepozna-No jasan, jako vzdycky,ne?Ty voe,ty kvartalni premie za to stojej,ne? Podotykam, ze toto je pravdivy prepis porady, na ktere jsem byl pritomen jako jeden z vedoucich teamu, kteri meli tuto strategii uvest na trh. Po ni jsem se malem poblil.

0 0
možnosti

OneTearofBlueDeer

27. 11. 2007 16:10
Re: Jak to je v zakulisi

to je sice hezke, nejsem ani mlady, ani dynamicky, ani manazer.....nicmene tato "marketingova strategie" je pouze zpusob, jak na hranici zakona oblafnout zakaznika - proste jednani jako kdysi u poutovych a cirkusovych vyvolavacu---pojdte se podivat, ukazeme vam krajtu a ta meri 5 metru od ocasu k hlave a od hlavy k ocasu 7 m !!! . Je jenom otazka, zda na takovou kulisarnu proste pristoupim nebo se budu branit.......

0 0
možnosti

Krpec_34

27. 11. 2007 15:08
kujme pikle, kujme pikle

Me byti na tomto svete az do stredniho veku mi potvrdilo jedno: clovek si dycky musi vydelat o chlup vic, prave na tyto zalezitosti, ktere se opakuji jako prvky v periodicke tabulce, dycky vas dostanou, kdyz ne ted tak nekdo jiny zitra, je to smutne, ale je to tak. Chcete-li sjednat napravu tak to zabere cas a samozrejme stoupa krevni tlak. Chce to jen potom jedno, proste ukoncit business s tim subjektem jak je to jen mozne. A kdyz vam nekdo slouzi dobre, ponechat si jej, i kdyz chce o chlup vic, nez druzi, protoze ti urcite kujou pikle a chytaky do toho drobneho pisma, nebo jinak.;-)

0 0
možnosti

cekon

27. 11. 2007 13:38
České Radiokomunikce a písmenka

Proč neuvádíte jméno oné společnosti? Pokud se tak stalo, není se co bát :-)). Uvedu svůj případ. 3000,- korunovou sankci za výpověď smlouvy uvedly České Radiokomunikace na smlouvě tak malým písmem, že jsem si musel vzít lupu (možná to dojde tak daleko, že si bude muset člověk pořídit i mikroskop) Ona formulka byla vložena do množství blábolů, stať napsaná bezpatkovým fontem, takže udržet při čtení řádek bylo opravdu problém. Ale to ještě není vše. Odkudsi vyhrabali ještě další sankci za "ušlý zisk", která v této smlouvě nebyla vůbec uvedena. Jsem rád, protože na ně můžu poštvat svého právního zástupce, neboť podle ustanovení § 544 zákona č. 40/1964 (občanský zákonník) musí být všechny sankce uvedeny v písemně ve smlouvě. Asi nezbývá nic jiného, než vzít spravedlnost do vlastních rukou....A nevzdávejte to :-))

0 0
možnosti

Rebby

10. 12. 2007 20:52
Re: České Radiokomunikce a písmenka

Ale kdepak. Pokud nekomu zpusobite skodu (usly zisk) a on to prokaze, tak mate smulu. O nahradu skody se lze soudit vzdy. Pletete do toho smluvni sankce.

0 0
možnosti
BP

OneTearofBlueDeer

27. 11. 2007 13:38
cist si smlouvu se vyplati

jak rikali babicky, co je zadarmo, smrdi podvodem. Stejne jako minuty zadarmo atd. Samozrejme to maji operatori nejlepe malym pismem nekde dole napsano. Jeste lepsi finty vymyslel 02 - pri objednani tarifu pres internet dostanete slevu na poplatcich 25% - ale nedostanete se k plnemu textu smlouvy (stalo se mi v Nemecku) Pak prijede DHL ke dverim s 10 formulari k podpisu, kde clovek nevi, co je dodaci list a co smlouva a musi to postakovi rychle podepsat. A pak se jeden hoooodne divi....a druhou fintu vymyslelo 02 CZ - pri objednani 02-Duo na webu najdete cenu za mesic 1034 Kc - pri objednani na vas vyskoci ale nahle cena 1200 Kc/mesic - pokud si tohohle nevsimnete, je zle. V Nemecku plati zasada, ze telefonicky nebo internetem objednane sluzby operatoru muzete bez udani duvodu do 14 dnu zrusit. Treba by se to vyplatilo i u nas

0 0
možnosti

NE moc spokojeny ale presto O2 z

27. 11. 2007 14:02
Re: cist si smlouvu se vyplati

To ze tam ma O2 fintu je jasny , pri tom objednavani tam totiz automaticky vybehne 8Mbit ADSL :-O . to je ta cena 1200,- za O2 DUO s 8Mbit ADSL. pokud objednavkovy formular ctu a prejedu zpatky na 2Mbit ADSL tak jsem zpatky na tom co jsem chtel - tedy O2 DUO s 2Mbis ADSL za 1034.

0 0
možnosti
KV

valissen

27. 11. 2007 13:32
Nevím jak kdo

ale já vím že vodafon převádí zbylé peníze pouze z posledního měsíce. Je to napsané v pomínkách tarifu a lze si to normálně přečíst na internetu. Divím se, že to někoho může překvapit.

Jestli tedy někdo nevyčerpá ani převedené peníze z předminulého měsíce, přijde o ně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).