Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K-D

19. 10. 2009 20:09
asi takhle

jiná diskuze je u politického a jiná u odborného článku. Obecně bych se přimlouval, aby články bez diskuze byly zařazeny mezi soukromé, výjimku by povolovali admini. Čánek bez diskuze je totiž na úrovni reklamy. Jinak platí, že čím méně má diskutující znalostí, tím bývá agresivnější. Přesto je nutné zachovat anonymitu diskutérů. Díky ní se dokáží vyslovit názory, které by nikdy nepřiznali.

0 0
možnosti

hříšník

25. 5. 2008 14:30
Nechat se přelepit

Každá diskuze je vhodná pokud diskutující strany nevedou účelový rozhovor. Diskuse však nevedou nikam. Jsou to slepé cesty. Nic se jimi nevyřeší. Zjistíte jen jací mají lidé názor či náhled na to či ono a pak to tam někde skončí. Diskuze nedává nikomu mnoho prostoru na realizaci a zpracování svého orig. námětu. Diskuze je stav několik zastávek před konečnou. Pokud čtenářům nejde o Vás, ale o to co píšete zapojí se do diskuze jen částečně. Napíší svůj názor a tím to skončí. Pokud jde čtenáři o Vás a takových moc není, můžete je výběrem svých textů od dalšího diskuzního fora odradit. Jakmile jde, ale o čtenáře a čtenáři jde o Vás je diskuze širokou dálnící z místa A do B a třeba i kousek dál. Autor volí téma a směr diskuze. Tak mnoho zdaru třeba někdy nad otázkami z bible.V

0 0
možnosti

Jaroslav Josef

1. 5. 2008 14:06
sam Banga je nevychovany hulvat

Opet clanek plny Bangovskych mravokarnosti. Pritom prave Banga je v diskuzich nejvetsi hulvat, drzoun a nevychovany spratek zraly na par facek. Napsat neco takoveho a obvinovat ostatni z hulvatstvi,to je nebetycna drzost pane Bango.Zlodej krici chytte zlodeje. Mam vam zde uvest opet nektere z vasich "slusnych a sporadanych" vyroku?

0 0
možnosti

P.Banga

1. 5. 2008 14:13
Re: sam Banga je nevychovany hulvat

Vážený pane Josef, zajisté jste si všiml, že nereaguji pod Vámi psanými příspěvky v diskuzích, natož v blogu, páč mám za to, že moudrý ustoupí a ti méně inteligentní jedinci dál zvrací svoje žvásty na internetu. Proto Vás prosím, nereagujte pod mými články a příspěvky, jistě uznáte že diskuze mezi námi je bezpředmětná. S pozdravem Patrik Banga

0 0
možnosti

petr štursa (velmi arogantní)

1. 5. 2008 10:12
Znovu opakuji

stoji za to zamyslet se nad pricinou PROC lide nadavaji zrovna na TECHTO diskuzich.

0 0
možnosti

natelius

1. 5. 2008 0:08
Člověk, který zruší diskusi pod blogem,

se stává z bloggera šaškem. Blog dělá opravdovým blogem právě to, že je prostředkem pro komunikaci a ne monologem, který vedou např. klasické noviny. Diskutování přes e-mail je chabá náhražka.

Pane Bango, co Vás nezabije, to Vás posílí. František Kostlán nevydržel a protože se brání nést skutečně kůži na trh (a podle mě se není čemu divit, protože občas píše opravdu kardinální hovadiny), nestojí mi jeho výtvory za přečtení. Pro šťouraly: Jeho blog již nečtu, ale četl jsem něco v minulosti a proto vím, o čem píšu.

0 0
možnosti

Jiittkkaa

29. 4. 2008 14:06
Karma

souhlasím, že je na každém z bloggerů, zda se na diskusi cítí, či nikoli a na každém z nás, zda má či nemá odvahu státi se bloggerem či pouze diskutujícím. Ráda bych jenom dodala, že s Františkem je možné diskutovat přes e-mail, což jsem již několikrát učinila a byla to vždy velmi zajímavá výměna názorů - to jen pro inspiraci, pro ty, kdož skutečně mají potřebu s ním diskutovat.R^Gotterová

0 0
možnosti

Agent Orange

25. 5. 2008 11:41
Re: Jaci jsme my Romove

doporučuji doplnit ještě fotografiemi z Luníku nebo Chánova...

0 0
možnosti

Rudolf Havlík

29. 4. 2008 12:22
ahoj

karma, no jo. diskuze nerusit. s hulvatama se musime umet vyporadat. kdyz si vyhrazujeme pravo nadavat politikum, musim umet taky prijimat rany, at jsou jakkoliv hnusny. rozumnej clovek se tim nenecha zastavit. akorat budeme min spat. a lidi, kteri se pod sve nazory neumi podepsat jmenem jsou jenom obycejni ubozaci.

0 0
možnosti

svetak

29. 4. 2008 11:15
Oni i hulvati nekdy zplodi perly

No Patriku, me kdyz vzdycky "naskoci" vetsi ctenost blogu, pritahne to jako roj vcel vselijake exoty. Ti "nejlepsi" me posilaji e-maily. Ja se tim bavim ... za takoveho pikantniho treba povazuji toho - co me po mem clanku o volbe prezidenta (a to bylo psane strasne neutralne a delikatne) obvinil jako Cechoamericana - nejen ze vsech moznych "zlocinu" Ameriky (osobne), ale zaverem dodal, ze "muj predek urcite strilel Indiany". ... Diskutovat se lide musi naucit - a to trva. Je to jako s tim anglickym travnikem - aby to bylo kvalitni, lide to musi vybrusovat poradne dlouhou dobu ...

Zdravi, George

0 0
možnosti

mysak_25

29. 4. 2008 10:03
Hmm

Vis,chce to vice nadhledu a nakonec at si nadavaji a krici,nakonec vicemene to neco o nich vypovida.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).