Kormidelníci EU navedli Titanik na ledovec.

Neudělali to nezáměrně, což lze říci pouze v češtině. Kormidelníci jsou jenom loutky s dřevěnými hlavičkami, nejsou zodpovědní za své činy, mohli by však říci, kdo jim vadný kurz nařídil.

Za chvíli budou probíhat tzv. „demokratické“ volby na Ukrajině. Volby v zemi, kde běží občanská válka, kde armáda zasahuje proti vlastním občanům, volby v zemi, kde vládnou pučisti, kteří svrhli zvoleného prezidenta, volby v zemi, kde nefunguje ani parlament, neboť hlasovací zařízení bylo zneužito, volby v zemi, kde se zhroutil stát a ekonomika, volby v zemi, která patrně způsobí celé Evropě, ba i nám, Čechům, problémy se zásobováním plynem.

To je, jakoby v bývalé Jugoslávii, po odtržení Slovinska, v době, kdy se již do sebe pustili bosňané a chorvati, volil se nový Miloševič. Cítíte ten nesmysl?

Sdělovací prostředky v Evropě stále přehrávají starou, černou, šelakovou desku s názvem „Putin je zločinec“. Loutky s dřevěnými hlavičkami, vlastnící sdělovací prostředky, jinou desku nedostaly.

Tak nějak jsem byl zvědav, jak se sdělovací prostředky vyrovnají s podřeknutím pana knížete, o tajném hlasování, jak na válku v Jugoslávii. Byl by to jistě zajímavý článek. Leč loutkám někdo sebral klávesnici.

Rusko se odvrací od Evropy, směřuje do Asie, suroviny Ruska získá Čína. Loutky EU myslíc dřevěnými hlavičkami si ovšem neuvědomují, že ekonomický růst lze vybudovat pouze na levných zdrojích. Evropa bez levného plynu a kovů bude drahá Evropa. Evropa bez Ruska je slabší o Rusko, že ano. Jinak to nevidím. V novinách se to nedočtete, pochopitelně, kníže Vám to nenapíše, reklama v Tv Vám to nesdělí. Pouze za 5 let se dozvíte, že teplo bude stát dvakrát tolik. Například.

Titanik narazil na ledovec, obligátně se píše, že na horních palubách se tančí, my ovčané jsme ale v palubách spodních, tam přijde voda nejdříve. Víme to již dnes, zkusme Titanik zachránit. Vždyť díra se přece dá zacpat. Například tak, že půjdete k eurovolbám.

Pečlivě, ale opravdu pečlivě si zjistěte, kdo je loutka a kdo ne, kdo má dřevěnou hlavičku a kdo ne. Dřevěných hlaviček je totiž většina, je to těžké. Loutky a dřevěné hlavičky nevolte.

Zkuste to, neprohloupíte. Když už nic, tak se alespoň projdete. To je zdravé.

Autor: Vladimír Balhar | pátek 23.5.2014 7:31 | karma článku: 29,66 | přečteno: 1071x