Kolonie zvaná Evropa.

Byly doby, kdy bylo celkem jasné, že žijeme v totalitním systému. Noviny a televize lhaly, co se do nás vešlo, američani válčili ve Vietnamu, kde povraždili celkem beztrestně asi 3 miliony nevinných lidí a my jsme naivně vzhlíželi k západu, že to tam je lepší.

Nyní jsme připojeni k západu, naivně si myslíme, že jsme si to sametově vydobyli, žijeme v totalitním systému, pouze životní úroveň je o fous větší, a ti, co na to mají, mohou cestovat. Ti, co na to nemají, cestují akorát do levného supermarketu. Noviny a televize lžou, co se do nás vejde.

Na hlavní scéně běží mediální lynč Putina a ozbrojený puč na Ukrajině, zatímco v pozadí běží „supertajná“ jednání o dominanci evropského trhu nadnárodními americkými společnostmi. Evropští zemědělci mají být poraženi a zničeni, ne však američtí.

Američani začnou vykrmovat svou koloniální Evropu chemikáliemi, chlorem, pesticidy, hormony, antibiotiky, geneticky zmrzačenými produkty, patentovanými rostlinami. Tak, jak byl zaveden zrůdný zákon ohledně obchodních práv na autorská díla, pod názvem autorský zákon, budou zavedeny patentované potraviny, plodiny a patrně začneme platit američanům patenty na dýchání a vyměšování.

Nad tímto vším bdí superšpionážní agentura NSA, která odposlouchává v Bruselu jakékoliv „prdnutí“ a získaný materiál je, zcela jistě, k dispozici „vyjednávačům“.

O válce v Sýrii se nic nesmíte dozvědět, Asad zlobil, jako Putin, tak musí být odstraněn.

Obama slíbil američanům nárůst pracovních příležitostí, ten se nedostavil, takže Evropa musí začít zbrojit a kupovat americké zbraně, jaderné reaktory musí mít americké palivo, hlavně ne ruské, to i za cenu likvidace celých vlád.

V celé Evropě jsou zavedena tzv. úsporná opatření, což v praxi znamená, že státy přednostně platí úroky mezinárodním spekulantům, za půjčky, které nemusely být a které obyvatelstvo nechce.

Jsou nám vnucovány volby, kdy musíme rozhodovat mezi jakousi levicí a pravicí. Proboha, co to ta levice a pravice je?

Již 25 let budujeme demokracii, která ale, potvora, ne a ne se dostavit. Za demokracii je nám vnucován nihilizmus, globální korupce a rozklad států.

Demokracie se dostavit nesmí, jsme kolonie, zvaná Evropa.

Autor: Vladimír Balhar | středa 16.4.2014 10:54 | karma článku: 29,90 | přečteno: 1008x