DR

To je určitě všechno fake news. Naše vládní strany jsou přece všichni čisté jako lilie a díky tomu pracují z plných sil pro blaho našeho lidu.

JR

uz jsem si vsimla driv, ze kdyby se u nas delo cokoliv, radil cernej mor, tak soucasna vlada bude tvrdit, ze je vsechno v poradku a vsechno zvladaji-myslim, za na tuhle formulku museli prisahat s nastupem do uradu...jsou zakerni, narodu podsouvaji, ze je voli jen vzdelancia jejich volici-vsimnete si i v diskuzich - jsou nevybiravi a agresivni....docela jich vsech bojim

LS

No, tak jste napsala domácí úkol a máte splněno.

LJ

Co to meleš, olizovači Fialových polobotek?

MP

To je krásný článek. Vezměte několik různých věcí, a naroubujeme to na osobu, která se nám hodí. Před časem jsem zkusil popsat, jak funguje dezinformace: Vezměte zrnko pravdy, vystavte okolo hrad ze lží a pak, když někdo na ty lži poukáže, tak ukažte na to zrnko pravdy a tvrďte, že je to celé pravda.

Přesně takhle na mě působí Váš blog. Prostě hnus.

A jen tak mimochodem, jsem pro to, aby členové politických stran měli ve svém popisu osoby povinně uvedeno, jaké strany jsou členem. Na některých je tedy vidět i bez toho, za koho kopou.

  • Počet článků 116
  • Celková karma 19,82
  • Průměrná čtenost 284x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik