Foto

STAN je prý byznysově orientovaný politický projekt.

Rozesmálo mne, že všechny výtky vůči STANu napsala poslankyně za hnutí ANO. Ale přesně toto platí v daleko větší míře právě pro hnutí ANO.

Foto

J59a75n 89Š96i96k

3. 7. 2024 5:51

To se Vám moc nepovedlo. Vozit se nadřazené po členech konkurenčního subjektu je více než hloupé zrovna ve vašem případě. Vaše hnutí snad má nějakou filozofickou myšlenku a předkládá národu nějakou vizi? Jste fakt k smíchu. Na rozdíl od vás řadu clenú ANO v regionech považuji za schopné, stejné jako členy STAN. To se však netýká vás ani vašeho tuhého vedení prezentovaného soudně uznaným estébákem, prázdným žvanilem a madam s pávy. Vaše dojímáni nad druhými je fakt zábavné. Než začnete střílet po jiných podívejte se nejprve do vlastních řad. Hezký den

Foto

STAN jsou výrazně prounijní, nelze se divit, protože díky dotacím z EU pro města a vesnice to můžou jejich představitelé prodat jako své úspěchy a tím být znovu zvolení, zkrátka koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Ve volbách 2021 zazářili, protože se nečekalo, že voliči tak ve velkém upřednostní jejich stranu před Piráty, ale po dalších volbách zřejmě budou rádi, když budou mít aspoň dvouciferný počet poslanců.

Paní Nerudová fakt nemá se starostováním nic společného, ale říkala, že bude kandidovat jen za silně eurohujerskou stranu, měla na výběr, zvolila STAN, protože u nic cítila největší šanci, že bude zvolena.

JP

Paní Nerudová bude kandidovat za kohokoli, kdo ji postaví na kandidátku.

JK

Madam Balaštíková se nám nějak rozepsala!

Foto

A co má dělat, když Kozák nepíše a nepíše a nikdy ani nepsal.

  • Počet článků 117
  • Celková karma 20,52
  • Průměrná čtenost 287x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik