Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že lidé na " západě" pochopí zrůdnost muslimské ideologie, až se to násilí bude týkat přímo jich, a to už bude pozdě... V současnosti lidé, kterých se to " netýká ", používají taktiku chtěné slepoty...Bohužel prozření může být tím posledním, co v životě udělají...Prvním krokem k naději může být neuznání islámu v Čechách. Už jste podepsali petici ?

2 0
možnosti
MI

Přesně. Díky za článek. Západní společnost si už konečně musí přiznat, že Islám de facto není náboženství, nýbrž jedna z nejnebezpečnějších politických ideologií za náboženství pouze maskovaná.

1 0
možnosti
JM

J47a82n 27M45e87r40t28a

27. 8. 2014 17:33

Islám nepochybně náboženství je. A jeho nejrozšířenější verze jsou zároveň politickými idologiemi. Což tedy mimochodem není nic, co by bylo výhradně vlastností islámu. Náboženské ideologie se do politiky promítají hodně často, což je také jeden z důvodů, proč tak vadí, pokud se jim dostává nějaké zvláštní imunity vůči kritice. A pokud náboženské skupiny dostávají zvláštní práva.

1 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu si je třeba ještě říci, co bylo dříve! Jestli tahle krvavá verze islámu, nebo to, že se už půl století USA pletou do vnitřních záležitostí států po celým světě a vnucujou jim svoji demodemokracii, rozmetají tamní systém, který odpovídá jejich mentalitě a pak se to tam všude začne krvavě řezat a dneska je to už rozlezlé, jako metastázy, po celém světě. A teď se k tomuhle vnucování dobra prodala i EU. 

Jak tohle dopadne...

0 0
možnosti
Foto

Bezpochyby tady byla dříve krvavá verze islámu.

1 0
možnosti
AK

Autorovi karma.

Lidé, co tvrdí, že tohle nemá nic společného s islámem jsou trapní a jejich trapnost je stále patrnější. Brzy jim to zaskočí v krku, všem těm Ostřanským, Březinům, Pelikánům, Cameronům a Obamům.

7 0
možnosti
JM

J87a46n 27M95e43r43t75a

22. 8. 2014 12:29

Musím říct, že i mě neskutečně štve, když od některých lidí slyším, jak vlastně podle nich za to, co se v Iráku a Lybii děje, nemůže náboženství. Když slyším, že Obama prohlásil ideologii představitelů ISIL za nenaboženství.

K tomu se dá říct jedna věc - kdybychom nedávali náboženským ideologiím zvláštní ochranu proti kritice, kdyby se kritizovat náboženské ideologii nepovažovalo houfně za neslušné, tak by teď třeba lidé necítili potřebu říkat, že jasně náboženské ideologii vlastně náboženské nejsou.

Já bych se nepouštěl do debaty, který islám je ten správný islám, maximálně se můžeme bavit třeba o tom, čí postoje více odrážejí, co je psáno v Koránu, ale nakonec i ten Korán byl napsaný lidmi, jestli má někdo nějakou náboženskou příručku nebo ne, to nedělá ideologii, kterou vyznává, o nic pravdivější nebo respektu hodnou.

Co se týče doktríny takíja, je potřeba se mít na pozoru, aby její existence nesloužila k napadání těch skutečně umírněných muslimů (kteří prostě existují, ačkoli mohou být mezi muslimy výraznou menšinou). Aby to nevedlo člověka k tomu, že si o záměrech někoho vytvoří nefalzifikovatelnou hypotézu. U některých skupin ovšem jsou důvěryhodné informace, že to, jak vystupují na veřejnosti, je značně odlišné od toho, jak vystupují vzhledem dovnitř své komunity.

2 1
možnosti

Umírnění muslimové? A co takhle umírnění nacisté, umírnění rasisté? - Ti také potřebují naši podporu? Víte pane, že drtivá většina nacistů za Hitlerovy éry byla ta "umírněná"? ....že většina lidí v tehdejším Německu vůbec netušila, co jejich "Vůdce" dělá s jejich bývalými židovskými sousedy?

5 0
možnosti
MR

k te posledni vete - jak? Oni by jim ty palice radeji rozkopali, ale tito lide jsou ozbrojeni. To se hezky rekne, my jsme meli ( a Polaci a jini) plne zuby komancu, ale co jsme mohli delat? Pochopitelne si budou muset casem udelat poradek, ale sami, leda jim muzeme dodat zbrane

2 0
možnosti
JR

J20a57r37a 44R43a50n21k

22. 8. 2014 4:10

Navic mate patou kolonu v konvertitkach k islamu, i TY zde maji pravo psat....doma by nesmely, viz Maruskinova:-/

5 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1468x
Zaměstnáním Okiňák, jinak youtuber, hudebník, občasný básník. Bývalý křesťan, nyní ateista, skeptik, levičák, v mnoha ohledech naivní snílek, takový ten typický pisálek, co vám tu bude vykládat planety, až budete rudí vzteky.