Smrtka při korunovaci Karla III.

Obřad korunovace britského panovníka provázelo deštivé počasí. Nejvíce  pršelo v okamžiku, kdy mu byla nasazována na hlavu koruna, tedy při vyvrcholení obřadu. 

Nebyl to jediný zajímavý moment této slavnosti. Rozruch vyvolalo především krátké video, na kterém se při obřadu objevila postava v kápi nesoucí hůl. Postava připomínala smrtku.

Ukázalo se, že nešlo o fotomontáž, ale jedná se o skutečnou postavu. Proč k této události došlo? Jaký to má význam? Tyto otázky si začalo klást mnoho lidí nejen v Británii.

Korunovace Karla III byla jednou z nejsledovanějších událostí nejen v Anglii, ale na celém světě. Britský panovník sice nemá žádnou politickou moc, nicméně symbolicky je stále vnímán jako nejvýznamnější aristokrat a monarcha světa. 

Vedle viditelných postav politického a společenského života jsou tady ale i ti, kteří se cíleně televizním kamerám vyhýbají. Ač jejich existence je mainstreamem pojímaná jako konspirace, postavy v zákulisí dávají světu najevo, že jsou to právě oni, kteří drží skutečné otěže moci ve světě, a ne viditelné vlády, či pomazaní panovníci. Svojí moc dávají najevo mimo jiné i prostřednictvím ovlivnění velmi divácky sledovaných ceremonií.

Jedna z nich se uskutečnila rovněž v Londýně v roce 2012. Šlo o zahájení LOH. Na záběrech z ceremoniálu lze jednoznačně vidět ztvárnění budoucí covidové epidemie, která vypukla v roce 2020 a zásadně ovlivnila životy většině lidí na naší planetě. 

Z toho je patrné, že tyto šedé eminence jednak disponují schopnosti vidět do budoucnosti, tedy jasnovidností. Na straně druhé dostatečnou mocí své představy a vize přetavit do reality.

Jak si tedy vyložit postavu smrtky při korunovaci? Možných výkladů je více. Může to být varováním Karlu III před některými kroky. Může to být předpověď jeho blízkého odchodu-již v minulém roce se objevili předpovědi, že panovat bude jen krátce. Ale může jít i o předpověď která se týká celého světa a budoucích událostí. Mimo jiné i díky lidské činnosti žijeme v éře hromadného vymírání zvířecích druhů. Pokud se naše chování nezmění, můžeme být svědky hromadného vymírání lidí. 

Někteří lidé se nad článkem ušklíbnou jako nad jedním z fantasmagorických nesmyslů. Některé propadne strach a beznaděj při pohledu na moc skrytých iluminátů, či z budoucích katastrof. Strach ani beznaděj není na místě. Stále platí to, že největším vládcem světa je Bůh. Boží vůle se nakonec prosadí vždy. I když někdy se nám může zdát, že to chvíli trvá. Je to však proto, že máme svobodnou vůli konat dobro či zlo. Bez ní by jsme se ve vývoji nedokázali posunout ani o píď. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Bajnar | úterý 9.5.2023 9:53 | karma článku: 0 | přečteno: 78x
  • Další články autora

Petr Bajnar

Co měsíc duben 2024 dal?

28.4.2024 v 12:10 | Karma: 0

Petr Bajnar

Chcimírové a chciválkové

3.3.2024 v 11:20 | Karma: 8,08