Kdo sestřelil Malajské letadlo?

Dnešní den zažil jednu s leteckých tragédií. Na východní Ukrajině se zřítilo letadlo letící z Holandska do Malajsie. Na palubě bylo okolo 300 lidí. Dnes je 17.7. a let Boingu 777 měl číslo MH 17, což je zajímavá souhra čísel. Letadlo se zřejmně nezřítilo díky poruše, stála za tím raketa. 

V českých médiích jsme se ihned z úst politologů a komentátorů dověděli, že vše je jasné. Stříleli ruští separatisté.  Vždyť i Ukrajinci již mají nahrávku, jak se pracovník ruské tajné služby baví se separatisty jak krásně letadlo sestřelili. Takže jsme se dozvěděli ještě něco navíc. Ti rusové jsou pěkní břídilové. Sestřelí civilní letadlo a ještě si o tom vyprávějí po telefonu. 

Opravdu tomu věříte? Já ne. Nevím kdo toto letadlo sestřelil. Jedno však vím jistě. Podstatně větší váhu pro mně mají lomentáře leteckých a vojenských expertů než komentátorů, kteří o té věci ví a promiňte mi trošku expresivní výraz prd. Slyšel jsem dva názory expertů. A oba tvrdí, že to separatisté nemohli udělat a mimo to tvrdí, že je dnes velmi snadno technicky zjistitelné odkud bylo letadlo sestřeleno. Jeden z nich si můžete poslechnout od pana Martina Kollera, vojenského experta, kliknutím na odkaz Martin Koller k sestřelení Malajského letadla.

Na závěr říkám, nevím kdo to udělal. Vím, však že to opět už tak nedobrou situaci ve světě dál zhorší a bude mít negativní dopad na nás všechny. 

Autor: Petr Bajnar | čtvrtek 17.7.2014 22:31 | karma článku: 31,99 | přečteno: 3127x
  • Další články autora

Petr Bajnar

Co měsíc duben 2024 dal?

28.4.2024 v 12:10 | Karma: 0

Petr Bajnar

Chcimírové a chciválkové

3.3.2024 v 11:20 | Karma: 8,08