Vondrova politická odpovědnost

Politická odpovědnost pana Vondry byla v celkové organizaci a zajištění předsednictví a to proběhlo v pořádku a tedy obstál. Odpovědnost a  zejména trestněprávní musí nést člověk, který dodané služby kontroluje a schvaluje proplácení faktur, ten musí vědět za co a kolik platí.

Jak může člověk, který věci nerozumí být zodpovědný za cenu zakázky. Kontroloval Vondra počet hodin, které tam strávili technici, nebo počet nasazených kamer či překladatelek. Kdo byl za tuto práci placen, kdo dělal výběrová řízení?

Proč tam máme lidi, kteří za několik let nedokázali zjednodušit a zefektivnit daňový systém státu, či zpracovat systém podpory sociálně slabých obyvatel, který by byl jednoduše kontrolonatelný a tedy by se jednoduše mohlo zabránit zneužívání, kde je zdravotní reforma, proč je rozkrádána armáda zevnitř.

Podle mně bychom politiky měli hodnotit za výkony a posuny v daných problémech. Nechápu proč je platíme za výkony typu:  neprošlo to přeS koaliční partnery, nebyla shoda na předkládaném řešení a vrcholem je pro mně výmluva není politická vůle.

POKUD POLITIK NEPŘESVĚDČÍ SPOLUSTRANÍKY A ČLENY KOALICE, MĚL BY ODEJÍT PRO NESCHOPNOST.                  TOTO JE POLITICKÁ ODPOVĚDNOST.  

 

 

Autor: Pavel Bacík | čtvrtek 24.3.2011 22:20 | karma článku: 19,11 | přečteno: 1695x
  • Další články autora

Pavel Bacík

Probuďte Blanické rytíře!

19.3.2020 v 20:22 | Karma: 7,99