Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

25. 3. 2011 7:43
viíte to naprosto obráceně

Vtip je právě v tom že původně na to bylo vyčleněno asi 40 milionů. Kdyby dostali tuhle částku, asi by nemusel ani Vondra ani nikdo jiný, kontrolovat počet hodin, které tam strávili technici, nebo počet nasazených kamer či překladatelek.

Jenomže vzhledem k tomu že se ta částka vyšplhala na 20 násobek a všechno stát bez námitek a s Vondrovým svolením proplatil-tak se ten enormní počet techniků a sekretářek měl někde zdůvodnit.A Vondrovou povinností bylo tam někoho poslat aby to spočítal..

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 3. 2011 7:50
Re: viíte to naprosto obráceně

!!R^

0 0
možnosti
ZK

SID09

25. 3. 2011 6:55
Jste víc než naivní !

píšete, že politická odpovědnost pana Vondry byla v celkové organizaci a zajištění předsednictví - to neproběhlo v pořádku a tedy neobstál.

Nejen zbytečné reklamy v médiích, ale byla to jedna fraška za druhou už od otevření - viz Entropa...... prostě jeden průser za druhým.  Už tehdy měl být potrestán a ne čekat až dodneška ;-O!!

0 0
možnosti
FV

fouly

25. 3. 2011 0:53
Absurdní

je si myslet ,že Vondra celé dny seděl s tužkou v ruce a kontroloval zakázky za půl miliardy! To si může myslet jen blb!

0 0
možnosti
PZZ

Petr ze Zlína

25. 3. 2011 6:56
Re: Absurdní

Absurdní ta zdejší diskuze. Nebo jsou snad v jiných demokraciích úplní idioti, když tam to funguje? Ministr je politicky odpovědný za práci podřízených, jinak by nikdy

nebylo možné dosáhnout nápravy a slušného řízení. Těch půl miliardy ukradla nakonec nějaká holka z účtárny, že? A pokud vím, tak si na další odpovědná místa

vždy politik přivádí své kamarády. Kterým věří....a komu máme my věřit? Že ministr

nevnímá rozsah plateb za ozvučení....že mu neřeknou o zásahu v ČT?...nebuďte pitomci!!!

0 0
možnosti
JF(

fajkie

24. 3. 2011 23:19
Odpovědnost!

Pořád se hledají politické a jiné odpovědnosti, ale proč? Každá smlouva je někým konkrétním podepsaná, ten dotyčný je obvykle za právo podepisovat smlouvy skvěle placen, Pokud je smlouva pochybná a podvodná, pak není třeba žádného dalšího velkého konání, podepsal jste pane úředníku smlovu, tak půjdete do lochu a dobře vám tak. Kdo podepsal smlouvy o pronájmu Gripenů, koupi Pandurů apod., ví se to, případně proč se to neví nebo nechce vědět? Pokud úředník poslechne nějakého politického vůdce a podepíše, zase jeho chyba, co je psáno, to je dáno a vždy by měl být odpovědný ten s tím perem.

Pokud to podepsal pan Vondra, budiž mu země lehká, ale podepsal to skutečně on? Kdyby byla česká policie a soudy k něčemu, tak se to už dávno vyšetřilo, ale prostě není zájem. Nakonec není to ještě tak dávno, dvě oběti manželů Stodolových spáchaly sebevraždu a ukryly se poté do kompostu, tak zněla policejní zpráva. No a o úrovni soudů svědčí případ znásilněného dvanáctiletého Patrika. Co s tím?

0 0
možnosti
FV

fouly

25. 3. 2011 0:56
Re: Odpovědnost!

Všichni ti, co podepsali pochybné tendry za 20let na MO .jsou dávno a pěkně napakovaní bůhví kde!

0 0
možnosti
IV

Hell2

24. 3. 2011 22:30
Je to až moc okaté

Policie vyšetřuje, ale zatím nikomu nic nedokázala, nikoho neobvibila, dokonce ani nepojmenovala údajný trestní čin. A máte pravdu - Vondra není ten, kdo rozhodoval, podepisoval, zařizoval. Jenže Vondra šlape na paty Kalouskovi a jeho lidem. Čistí ten chlív na ministerstvu obrany a kdo ví, co má Kalousek za nechtama. Dělal tam úpřece dost dlouho. Možná tady někde můžeme vystopovat tu jeho silnou aktivitu a touhu se Vondry zbavit.

0 0
možnosti