Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Foto

Problém lze vyřešit, pokud je správně pojmenován.

Takže vypadá, že se začíná blýskat na lepší časy.

LP

No ani ne. Seznam.cz o incidentu sice referuje, ovšem bez otevřené diskuze. Jako obvykle.

FL

Pokud jde o ten bazén v Brémách, psalo se o "skupině mladíků s černými vlasy". Což je na jednu stranu pokrok, že alespoň trochu přiblížili co je každému jasné, na druhou stranu se tím říká, že to nebyli árijští blonďáci, což zase už začíná připomínat dobu před 80 lety. Němci to umí jenom od zdi ke zdi.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-skupina-teenageru-v-nemecku-zmlatila-personal-bazenu-nechteli-je-pustit-dovnitr-40474182

Pokud jde o Švédsko, už začali obracet loni. Premiér Kristersson: "Řeknu to jasně, rozsáhlé přistěhovalectví a integrace prostě nefungují. Proto nyní měníme švédskou migrační politiku na tu nejpřísnější EU..."

https://europeanconservative.com/articles/news/mass-immigration-doesnt-work-in-sweden/?print-posts=pdf

Ale u nás Fiala/Rakušan ve své slaboduchosti podepíšou Migrační pakt, jakoby se jednalo o plastová brčka

PB

A víte vůbec o čem ten pakt je? Já bych řekl, že ne.

Vy tady (vy mnozí) máváte výrazem "migrační pakt" jak plácačkou na mouchy, ale z opatrnosti zůstáváte jen u tohoto pojmenování, kdežto o chování migrantů v Evropě se rozepisujete dopodrobna.

Povyprávějte nám něco konkrétního o tom paktu. V čem je špatný?

LP

zasloužená karma

Ti lepší z nás sice vědí, že migrační pakt není vůbec o povinnosti #přijímat nebo se vyplácet, ale my, bezzubí dezoláti, jsme tak přitroublí, že jim to moc nevěříme.

PB

Řekl bych, že netušíte čem je migrační pakt a proč se naše vláda k němu připojila.

KB

Řekl bych, že migrační pakt je aktem solidárnosti Česka s EU, protože je solidární zapálit si svou střechu, když hoří sousedovi.

Nicméně francouzský premiér Attala to vnímá spíše tak, že to přinutí státy, které nechtějí přijímat krimigranty a staví proti nim dokonce ploty, aby se musely aktivně podílet na přijímání těch, které si do Shengenu jiné státy vpouští.

  • Počet článků 81
  • Celková karma 28,98
  • Průměrná čtenost 1186x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik