Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gh_12

16. 5. 2011 13:12
Posazení Romana Červenky na lavičku

v semifinále bych trenérovi vůbec nevyčítal. Naopak v době, kdy švédi byli ještě "hratelní" to byla jediná možnost jak zamezit dalším problémům (zmařené vyložené šance, slabá defenziva, totálně odešlá nahrávka, další zbytečné oslabení) způsobeným hráčem, kterrému momentálně nesedl zápas a jehož přílišná snaha kumuluje chyby. Hra celé lajny se rozpadala právě proto (zbytečné plýtvání silami i hokejovou inteligencí), a ne jeho výměnou - ta mohla a přinesla jen oživení. Ale ten skutečný problém (naštěstí jen v tom jednom zápase) se jmenuje STŘEDNÍ PÁSMO. Jeho bleskurychlý přímočarý přechod do útočné třetiny a naopak zamezení přechodu soupeře do obranné třetiny je v dnešním hokeji faktor, který vyhrává či prohrává zápasy. Jak to zvládnout jasně ukázali finové. Po semifinále s rusy bylo jasné, že pokud tento výkon zopakují ve finále jsou mistři světa. Stalo se. Ale i tak naši předvedli famózní výkon - DÍKY kluci - a ten jeden zápas ujede občas každému i sebelepšímu týmu.

0 0
možnosti

Barkynson

16. 5. 2011 12:52
Souhlas a karma

musíme si vždy uvědomit jak maličká zemička jsme a jak skvěle to ti naši kluci válej.Děkuju jim za medaile, děkuju jim za ten pocit, děkuju jim za to, že se člověk chvíli může odpoutat od svých starostí a mačkat palce a být pyšný že jsme ze stejné země.Děkuju jim za celé mistrovství a děkuju Vám autore za prima souhrn..

0 0
možnosti

vit.hassan@seznam.cz

16. 5. 2011 12:46
Pěkně napsáno

Zatím jeden z nejlepších článků tady na blogu ohledně mistrovství světa 2011.R^

Také díky za připomínku oné legendární Hlinkovy výměny brankáře při nájezdech.

ps. Nevíte náhodou pod čím bych to našel na Youtube?

0 0
možnosti
  • Počet článků 309
  • Celková karma 13,97
  • Průměrná čtenost 1318x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.