Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Není v podstatě co vytknout. Jediné, co nám hraje do karet je snad pouze to, že doba se změnila. Řada bohatých Rusů cestuje, má své majetky v zahraničí a jsou schopni si vytvořit svůj vlastní svět i bez reinkarnace SSSR nebo dalšího flíčku na mapě.

A tady je obrovská příležitost dát pocítit právě této skupině obyvatelstva, že pokud bude stát za Putinem, nečeká je nic jiného než dvojdomek s Vladimírem Vladimírovičem, kde sice budou snídat na stříbře či zlatě, ale stále jen doma ve své zlaté klícce.

V určité naději si myslím, že právě to Putin neodhadl. V době SSSR cestovali do zahraničí jen papaláši a ostatní svorně třeli bídu s nouzí. Takže hrdost na veliký sovětský moloch mohla být jednou z mála radostí některých ušlápnutých Rusů. To už dnes tak široce právě u bohatých neplatí a záleží, jak s touto kartou bude schopen západ pracovat.

Nemá smysl na nic čekat, s jídlem roste chuť a Putin se jen tak s další kořistí nespokojí. Čím více území obsadí, tím bude silnější a tím obtížnější bude ho odtud dostat... Bohatí Rusové tak musí získat pocit, že s Putinem v čele se jim žije špatně a že jeho kroky jsou devastační pro ně samotné. Jedině to by mohlo přivodit Putinův pád.

7 0
možnosti
JT

J98i69r23i 13T25i94c86h51y

22. 2. 2022 18:02

Nejak jste zapomnel na rozpinavost Ciny, zamery islamu, i kdyz ten nema silu Hitlera, a sireni "demokracii" ze zapadu, zejmena z USA.

1 7
možnosti
Foto

Tichy. Tak o tom něco napiš, když si myslíš, že je to zajímavé. Nebo to neumíš? Tenhle blog je o něčem jiném, pokud to nechápeš.

Nebo si myslíš, že když někdo napíše článek o Škodovce, tak tam musí zároveň rozebrat i Renaulty, Fordy, Fiaty.... Toyoty a další?

10 1
možnosti
Foto

porušujete pravidla pro blogery, ale tady vám to teď projde

0 1
možnosti

To přirovnání má podstatnou chybu.

Hitlera nikdo neohrožoval, ale Rusko se cítí ohroženo roztahování NATO na východ, tedy na jeho hranice. Raketa z Ukrajiny zasáhne Moskvu za cca 5 minut.

To riziko, pokud Ukrajina vstoupí do NATO, je pro Putina nepřijatelné.

5 26
možnosti
AM

A86d64a71m 44M84a15l27ý

22. 2. 2022 16:32

Kolaborantské lži

18 2
možnosti
ZZ

Buda Ukrajinským prezidentem, tak bych Rusku raději celou Východní Ukrajinu daroval - jinak v Ukrajině nebude nikdy klid.

;-)

0 10
možnosti
Foto

Rudá letka už dostala noty, tak začala diskutovat. :-/

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
Foto

No tak uvidíme. Díky za reakci, a rád se v tomto punktu zmýlím.

2 0
možnosti
VF

Skvěle jste to rozmáznul. Takový traktát dá práci. A k tomu ten politický, historický, ideologický a filozofický nadhled. Nemá to chybu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 309
  • Celková karma 14,00
  • Průměrná čtenost 1318x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.