Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Nezbylo mi nic jiného, než za Váš příkladný článek udělit poctivou karmu, což jsem také učinil.  :-)

0 1
možnosti
RK

Prosím, toho Babiše vynechat. Samozřejmě chápu že dle jednoduché rovnice platí co jste napsal, ale tady to prosí nemá co dělat.

1 0
možnosti
Foto

Když už neví co je slušnost Parlament, je to smutné. Když však konduluje alespoň místopředsda, je to určitá známka toho, že slušnost ještě nevymřela R^

0 6
možnosti
Foto

Aspoň podle věku, kterého se dožili to vypadá, že je pán Bůh měl rád.

0 0
možnosti

Záhadou zůstává, co ten Bilak tak strašného provedl. V Ústavě ČSSR z r. 1960 stálo, že komunismus budujeme v součinnost s jinými bratrskými státy. A i kdyby ten zvací dopis napsal, což popřel, tak to mělo pouze okrajový význám pro rozhodování Brežněva a spol.

No k perfektně provené vojenské operaci těm vrahům gratulovali i představitelé USA v Radě bezpečnosti, jak to viděl náš - poněkud šokovaný -  ministr zahraničí Hájek.

0 12
možnosti
MD

Vy zase chodite kolem druhe zdi nez autor. I kdyby bylo cokoliv v dane dobe druhou stranou tolerovano a kdyby dopis nebyl a Brezneva to stejne nezastavilo,  je to odporny cin predevsim proto, ze vyvera z vlastnich rad. Je degeneraci predevsim samotneho komunismu. A budovani komunismu se tomu rezimu uz vubec rikat nedalo.

2 0
možnosti
MD

Uz z dalky je na vas videt, jak rad byste plakal nad komunistou. Jenze ouha. Vy placete toliko nad ambicioznim darebakem, ktery se chopil prilezitosti. A takovych je v tomto state nalevo, napravo ci uprostred stale vic nez je zdravo. I po jeho smrti.

0 1
možnosti
JS

Pane Babel naprosto Vás chápu. Na to, abyste argumentoval proti těm, které jste jmenoval nemáte, tak je potřeba je zavřít nebo popravit. Tito pánové toho udělali rozhodně víc proti Bilakovi než Vy. Když jste držel ústa tehdy, když Bilak kraloval držte je i dnes.

1 9
možnosti
Foto

Které pány konkrétně máte na mysli a koho jsem chtěl popravovat?

7 0
možnosti
MC

KarmaR^. Bohužel tato špinavě čpící morálka se nachází díky Vaškovo sametovému pohlazení ve všech resortech státní správy.

7 0
možnosti
  • Počet článků 309
  • Celková karma 14,00
  • Průměrná čtenost 1318x
Zdravotní sestra.

Po několika zkušenostech si dovoluji upozornit, že veškeré materiály zde publikované podléhají autorskému zákonu. Užití článků nebo jejich částí tudíž není bez výslovného souhlasu autora možné.