Zoofilismus

Drazí spoluobčané, opravdu nemám nic proti zoofilům. Zvláště pokud své sexuální praktiky provádějí v hygienickém prostředí, se zvířaty vlastními, které s danou praktikou projevila alespoň verbální souhlas. V případě zvířat hospodářských jsem na vážkách, zda tato činnost nesníží jejich ekonomický potenciál, ale budiž.

Co mne však pobuřuje, je ZOOFILISMUS! Stavět svou minoritní orientaci na odiv, demonstrovat jí jako něco správného, co si zaslouží náš obdiv, to je špatné.

Zvlášť alergický jsem ovšem na ovlivňování naši mládeže. V minulých dnech jsem přijmul několik pozvání na návštěvu dětských táborů. V jednom skautském táboře, jenž mne jinak oslovil spartánským přístupem k výchově mladé generace, jsem se dokonce zdržel do večerky. Poseděl jsem s mládeží v družném hovoru (tzv. potlach) u ohně. Hluboce mne však ranilo, když jeden mladý skautský vedoucí, očividně levicového zaměření (neupravený, dlouhé vlasy, intelektuální sklony) vzal do ruky kytaru a jal se děti učit píseň Bláznova ukolébavka, jejíž text je přímo oslavou ZOOFILIE! Posuďte:

Máš, má ovečko, dávno spát

a můžeš hřát, ty mě můžeš hřát,

vždyť přijdou se ptát,

zítra zas přijdou se ptát,

jestli ty v mých představách už mizíš.

Máš, má ovečko, dávno spát,

dnes máme půlnoc temnou,

ráno budou nám bláznům lát,

že ráda snídáš se mnou.

Proč měl bych jim lhát,

že jsem tady sám,

když tebe mám rád,

když tebe tu mám.

 

Rodiče by se měli zamýšlet nad tím, kdo se pod rouškou skautismu, jenž jinak považuji za -ismus spíše pozitivní, podílí na formování světonázoru jejich dětí!

Nedosti na tom, upozornil mne přítel Bátora, že z USA se k nám blíží také další deviacismus. Americký filmový průmysl, skrz naskrz prodchnutý levicismem, neboť mccarthismus zřejmě nebyl ve svém úsilí stoprocentně úspěšný, ponechává vzdor komerční neúspěšnosti tvořit zhýralce jménem Tim Burton. Ten v posledních letech přešel od hrané tvorby k animované, aby pro svá „veledíla“ získal mladé diváky. Jak jinak si vysvětlovat poselství filmu s názvem Mrtvá nevěsta Tima Burtona, než jako čirý manifest NEKROFILISMU!

Mějte se, drazí spoluobčane, na pozoru.

 

Vaše Kikina

Autor: Radovan Auer | středa 10.8.2011 15:04 | karma článku: 24,11 | přečteno: 2815x
  • Další články autora

Radovan Auer

Zachraň své kino!

3.6.2012 v 20:58 | Karma: 11,13

Radovan Auer

A kolik zaplatí MF Dnes?

22.2.2012 v 10:40 | Karma: 27,65

Radovan Auer

Jídelák je kamarád 2

16.2.2012 v 15:52 | Karma: 14,72

Radovan Auer

Vážený pane prezidente,

19.12.2011 v 23:57 | Karma: 17,96