Slovenské volby 2020

Občané Slovenské republiky rozhodli a rozdali karty politikům, kteří budou rozhodovat o dalším osudu jejich státu. Výsledky voleb: ZDE   

 

 

Su rád, že Robert Fico končí a chcu věřit, že mafiánská politika na Slovensku dostala velkou ránu. Mafia bude muset hledat nové prostředky a všichni dobře víme, že boj proti ní je věčný, ale zároveň nutný.  

- Chcu věřit, že vítězná strana OĽaNO, nebude pokračovala v nastalém trendu, když se profilovala jako strana, proti mafiánská. 

- Prezidentka Zuzana Čaputová, která byla zvolena za finanční podpory celosvětového škůdce George Soroša a která od počátku propaguje jeho zvrácenou politiku. Vystavili voliči stopku její straně Progresivní Slovensko. Je otázkou času, kdy bude tato žena demokraticky odstavena, stejně jako tomu bylo u Roberta Fica.  

VZKAZ PRO MAĎARY: 

Znepokojuje mne, že hlas občanů, kteří se hlásí k maďarské národnosti, nebudou mít žádné zastání ve Slovenské radě. Je to díky Vaší nejednotě sestavit společnou kandidátku na místo dvou politických subjektů.

Chcu Vás varovat před slovenským nacionalismem a šovinismem na Slovensku. Hesla Slovensko, Slovákům a podobné fašistické provolání z úst některých politiků neberte na lehkou váhu. Uvědomte si vážnost situace, která pro Vaši národnostní menšinu může nastat.

Varovný příklad si vezměte od nás v ČR, kde vládne tuhý pražský centralismus, který zlikvidoval Moravskou zemi a záměrně odmítá uznat existenci moravského národa. Video: www.youtube.com/watch?v=RgZ65lQ8kK0

V Parlamentu ČR nehájí NIKDO práva Moravské země a moravského národa. Čeští pragocentristé a šovinisté s podporou médií manipulativně záměrně lžou a chovají se vůči naší Moravské zemi jako dobyvatelé a uchvatitelé.

Česko, Czechia, vždy jen český národ, české národní mužstvo bez orlic a další česká neofašistická - šovinistická mediální propaganda slouží na podporu ČECHIZACE obyvatel země Moravy. 

Su moravan a držím palce maďarskému národu na Slovensku, aby se poučil s této prohry a v dalších volbách pozvedl svůj hlas. Stejně jako moravané bojují za práva moravského lidu v ČR i Vy bojujte za práva maďarského lidu na Slovensku.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Antonín Ševčik | pondělí 2.3.2020 18:31 | karma článku: 7,50 | přečteno: 214x